HETI BEHARANGOZÓ

Heti menü: kupameccs Pécsen, bajnoki az Újpest ellen

A Magyar Kupa-mérkőzés szerdán 18.00-kor, a szombati bajnoki 18.30-kor kezdődik. A Vidi II az Ajkát fogadja vasárnap.

Magyar Kupa - 6. forduló
2016. szeptember 14., szerda, 18.00: Pécsi MFC - Videoton FC

A Magyar Kupa idei első mérkőzésén Pécsen lépünk pályára. (A sorozatnak ez már a 6. fordulója, de az NB I-es csapatok csak most csatlakoznak be.) A jelenleg az NB III Közép csoportjának ötödik helyén álló együttessel utoljára még a 2014-2015-ös szezonban találkoztunk az első osztályban, akkor oda-vissza megvertük őket. Abban az idényben a kupában is összekerültünk és kettős győzelemmel léptünk tovább. Mint ismeretes, a pécsi csapat az említett szezonban még az élvonalban szerepelt, a bajnokságot a tizenegyedik helyen zárta, de az MLSZ fellebbviteli licencadó bizottsága a Nyíregyháza, a Kecskemét, a Pápa és a Győr mellett a pécsi klubnak sem adta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet. Az újjáalakult PMFC a Megyei első osztályban indult tavaly és meg is nyerte azt. A továbbjutás ezen az egy meccsen dől el.

OTP Bank Liga 9. forduló
2016. szeptember 17., szombat, 18.30: Újpest FC - Videoton FC

A bajnokságot az Újpest ellen folytatjuk. A lila-fehér gárda a hétvégén 2-1-re kikapott Debrecenben. Hozzánk hasonlóan 13 pontot szereztek eddig, de amíg nekünk plusz 10-es a gólarányunk, nekik csak +2-es, így megelőzzük őket a táblázaton. A találkozót - a Szusza Ferenc Stadion felújítása miatt - az Illovszky Rudolf Stadionban rendezik Angyalföldön. 

NB III Nyugati csoport 7. forduló
2016. szeptember 18., vasárnap, 16.00: Videoton FC - FC Ajka

A Vidi II 2-1-re kikapott Diósdon az előző fordulóban, így a tizenharmadik helyet foglalja el a tabellán. Vasárnap a tizedik Ajka látogat Sóstóra, a mérkőzést a vidi.hu-n élőben láthatják majd.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek