Heti menü: kupameccs és idegenbeli bajnoki vár a Vidire

Szerdán Budafokon, szombaton Debrecenben lépünk pályára. A Vidi II hazai pályán fogadja a Honvéd II-t vasárnap.

Magyar Kupa, 8. forduló
2016. november 30. szerda, 12:00: Budafoki MTE - Videoton FC

Szerdán délben az NB III Közép-csoportjában szereplő, és jelenleg a második helyen álló Budafok vendégeként lépünk pályára a Magyar Kupa következő fordulójában. A Prukner László vezette csapat a legutóbbi bajnoki fordulóban rangadót játszott, hiszen az éllovas Szigetszentmiklóst fogadta, és végül 2-1-es vereséget szenvedett.

OTP Bank Liga 18. forduló
2016. december 3. szombat, 18:00: DVSC - Videoton FC

Első csapatunk szombat este a tabellán a 8. helyen álló DVSC otthonába látogat. A piros-fehérek eddig jócskán várakozáson alul szerepelnek az idei bajnokságban, augusztusban például 5-1-re nyertünk ellenük hazai környezetben. Szintén mellettünk szól az is, hogy a Nagyerdei Stadionban még pontot sem vesztettünk a Loki ellen, bízunk benne, hogy ez a jó sorozatunk ezen a hétvégén sem szakad meg.

NB III Nyugati csoport 18. forduló
2016. december 4. vasárnap, 11:00: Videoton FC II - Bp. Honvéd II

Második csapatunk a Honvéd II ellen zárja a 2016-os esztendőt hazai pályán. Disztl Lászlónak nem lesz könnyű dolga, hiszen sérülések és eltiltások miatt több alapemberére sem számíthat, és a csapat is hullámvölgyben van, legutóbbi 4 bajnokiján nem tudott pontot szerezni a kis Vidi.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek