Hetedik alkalommal kaptak a Vidi legfiatalabb focistái óriási csokitojást

Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító-elnöke idén sem feledkezett meg a MOL Vidi FC-ben futballozó gyerekekről. 

Csütörtök délután a MOL Vidi FC utánpótlás-központjában a még nem versenyző korosztályainak labdarúgói, valamint a leánycsapatok játékosai várták izgatottan, hogy megkóstolhassák Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító-elnökének immár szokásosnak nevezhető, húsvéti ajándékát. Az óriási, közel 13 kilogrammos csokitojás idén is Olaszországból utazott egészen Székesfehérvárig.

"Csodálatos hagyomány nálunk, hogy húsvét alkalmával mindig egy hatalmas, több kilogrammos csokitojással lepi meg Kozma Imre atya klubunk legfiatalabb futballistáit. Idén is nagy örömmel fogadták a gyerekek az édességet, amelynek egyik különlegessége az, hogy több száz kilométert tett meg, míg hozzánk érkezett. Ahogy az elmúlt években, úgy most is Olaszországban járt húsvétkor Kozma atya, aki nem feledkezett meg a MOL Vidi FC legifjabb focistáiról sem" - nyilatkozta honlapunknak Németh Jani bácsi, a Vidi utánpótlásának technikai vezetője.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molvidi.hu

További hírek