EDZŐTÁBOR

Gergényi Bence lett az edzőtábor játékosa

A héten az edzéseken különböző feladatok sikeres végrehajtásával pontokat gyűjtöttek a játékosok, a végén holtverseny alakult ki, végül pingponggal dölt el a trófea sorsa.

Utolsó napjához érkezett az első umagi edzőtábor, pénteken délben a horvát bajnokság listavezetője ellen játszunk 4x30 perces felkészülési mérkőzést, amely után csapatunk néhány napra hazautazik és aztán jövő hét csütörtöktől ismét egy hetet a horvát tengerparti városban töltenek a fehérvári labdarúgók és a stábtagok.

Ezen a héten az edzéseken különböző ügyességi feladatokat kellett a játékosoknak végrehajtaniuk, voltak egyéni- és csapatversenyek is. A legtöbb pontot végül Gergényi Bence és Kovács Patrik szerezték meg, azonban valahogy el kellett dönteni, hogy ki lesz az edzőtábor játékosa. A szakmai stáb döntése alapján asztalitenisz-meccsel dőlt el a két játékos között a trófea sorsa.

A szálloda különterme megtelt, valamennyi játékos és stábtag a helyszínen tekintette meg a parázs összecsapást, amely végül Gergényi Bence győzelmével zárult, így hátvédünk lett az edzőtábor játékosa.

Csütörtök délután egyébként csapatépítőre is sor került, a közeli tekepályán mérhették össze tudásukat a Vidi játékosai. A legjobbnak a 16 éves Fodor-Papp Tamás bizonyult, aki idén először edzőtáborozott az NB I-es csapattal. A fiatal utánpótlás-válogatott hálóőr elárulta, hogy korábban még sosem tekézett és bowlingozni is csak egyszer volt eddig, azonban kapusként jól kell kézzel és lábbal is bánnia a labdával - ettől függetlenül arra ő sem számított, hogy végül ő lesz a tekebajnok.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek