HETI BEHARANGOZÓ

Folytatódik a Ligakupa és a bajnokság is

Szerdán Dunaújvárosban, vasárnap Diósgyőrben lépünk pályára. A Vidi II a Gyulát fogadja szombaton.

Ligakupa E-csoport, 6. játéknap
2013. november 20. 13.00: Dunaújváros PASE - Videoton FC

Az utolsó körrel folytatódnak a Ligakupa csoportküzdelmei szerdán, a Vidi Dunaújvárosban zárja ennek a sorozatnak a 2013-as részét. Az E jelű kvartettet a Paks vezeti 10 ponttal, mi a második helyen állunk 7-tel, a Kozármisleny a harmadik szintén 7-tel, a Dunaújváros pedig a negyedik 4-gyel, tehát matematikailag még bármelyik csapat továbbjuthat.


OTP Bank Liga 15. forduló
2013. november 24. 16.30: DVTK - Videoton FC

Papíron az őszi szezon utolsó bajnokija következik vasárnap a DVTK otthonában, a gyakorlatban még lesz két, a tavaszról előrehozott mérkőzés, december 1-jén Szombathelyre utazunk, december 8-án az FTC-t fogadjuk. Tomiszlav Szivics együttese 5 ponttal van mögöttünk, és a tabella 4. helyén áll. Legutóbb áprilisban, az előző szezon 22. fordulójában játszottunk Miskolcon, akkor 2-1-s vereséget szenvedtünk. A piros-fehérek egy egészen parádés veretlenségi szériát produkáltak ősszel, 9 meccsen nem találtak legyőzőre, végül a Ferencváros tett pontot a sorozat végére két fordulóval ezelőtt.

NB III. Közép-csoport, 15. forduló
2013. november 23. 13.00: Videoton FC - Várfürdő-Gyulai Termál FC

Az NB III-ban csak egy kört hoztak előre tavasszal, így a Gyula elleni összecsapás lesz az utolsó előtti meccs a fiataloknak ebben az évben. A Vidi II Baján győzött az elmúlt fordulóban, ezzel a tabella 7. helyéről várhatja a 15. játéknapot. A Gyula egy hellyel áll előttünk a tabellán, de meglehetősen rossz sorozatban vannak, legutóbbi 4 meccsükön mindössze 2 pontot szereztek.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek