Felkészülten várjuk az esti meccset

Tiszta fehérben és fekete sportszárban játszik a Vidi a visszavágón.

Csütörtökön nem kelt túl korán a csapat, a játékosok többsége nyolc óra után érkezett reggelizni. A „kakukktojás” Polonkai Attila, aki már hétkor asztalhoz ül – mondjuk erre azt, hogy akinek gyerekei vannak, aligha tud soká aludni… Fél tízkor Bekő Balázs és Bódog Tamás irányításával ment a csapat egy könnyed átmozgatásra – jó ez ilyenkor, meg a percek is gyorsabban múlnak, ha van program.
Közben a stadionban, a Ljudski vrt-ben túlestünk a nemzetközi mérkőzések előtt kötelező technikai értekezleten. Kiderült, hogy a hazaiak tiszta lila szerelésben lépnek majd pályára este, míg a Videoton tiszta fehérben fog játszani, fekete sportszárral. Szerdán napközben nagyon meleg volt a városban, de este a stadionban viszonylag jól járt a levegő, nem volt rossz a „klíma”.
Meglepődve láttuk, hogy a stadion északi részén, a vendégszektor felőli főutcát (Ifjúság útja) máris lezárták. A helyiek ide, erre a stadionhoz nagyon közeli zárt területre terelik majd a magyar buszokat, és a személyautókat is – előzetesen úgy saccoltuk, a három autóbusz mellett mintegy száz kocsi érkezhet Magyarországról. A mariboriak felkészültek, a nemzetközi előírásoknak megfelelően védik csapatunkat és szurkolóinkat – reméljük, nem is lesz baj.
A csapat hamarosan ebédelni fog, és sor kerül a vezetők hivatalos ebédjére is – utána fordulunk a célegyenesbe. A Vidi busza 18.45-kor indul majd a Hotel Habakukból és este 7-re leszünk a stadionban. Akkor kezdődik majd honlapunk online közvetítése is, végigkísérjük azokat a lépéseket, amelyek a stadionba érkezéstől a kezdősípszóig fontosak egy nemzetközi kupamérkőzésen.

További hírek