ELLENFÉL-LES

Felemás tavaszt produkáló Kecskemét érkezik Sóstóra

A lila-fehér együttes legutóbbi bajnokijai nem sikerültek jól, előtte viszont remek sorozattal örvendeztették meg szurkolóikat.

Bár a Kecskemét az elmúlt hat fordulóban csak három pontot szerzett, az azt megelőző ötben tizenhármat, így összességében jó tavaszt produkált és a tabella közepén, a kilencedik helyen áll a bajnokság vége előtt. 10 nappal ezelőtt jelentették be, hogy a lila-fehéreket második éve felkészítő Bekő Balázs nyártól a DVTK vezetőedzője lesz, utolsó előtti meccsére készül tehát a KTE kispadján a Fehérvárhoz ezer szállal kötődő szakember. Csapata az eddigi 28 bajnokin 30 gólt szerzett és 35-öt kapott, a keret legeredményesebb játékosa a 9 találatnál járó Bebeto.

Az alföldi együttes a Magyar Kupától a legjobb 32 között búcsúzott, meglepetésre 5-2-re kikaptak az NB III-as Váctól 2014 szeptemberében. A Ligakupa még rosszabbul alakult számukra, hiszen a csoportból sem jutottak tovább, csak harmadikak lettek a DVSC és az NB II-es Békéscsaba mögött.

Az őszi KTE - Vidi találkozó 0-0-s döntetlennel ért véget, a legutóbbi Fehérváron lejátszott bajnoki 2013 szeptemberében volt, akkor 1-0-ra győztünk, gólunkat Zé Luis szerezte.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek