INTERJÚ

Fejes András: "Büszkék lehetünk az elmúlt szezonra"

Saját nevelésű védőnk számára nagy kihívás és új élmény lesz a BL-szereplés.

- Egy éve tértél vissza a Vidihez, hogyan értékeled ezt a szezont?
Úgy gondolom, ez a csapat és a klub életében is egy kiemelkedő szezon volt. Az én életemben mindenképpen az első helyre került, fantasztikus volt az elmúlt bajnoki év, még akkor is, ha a vége nem alakult tökéletesen úgy, ahogy szerettük volna. Szerintem büszkék lehetünk a teljesítményünkre és arra, hogy bajnokok lettünk. Amikor pályára léptem, próbáltam mindent megtenni a győzelemért, a csapattársaimért, és nagyon örülök annak, végre sikerült győztes csapatban is játszanom NB I-es mérkőzésen.

- Hogyan telik majd a nyári pihenőd, milyen terveid vannak?
Nagy terveim nincsenek, ezt a két hetet igyekszem jól kihasználni, feltöltődni, pihenni, a barátaimmal és persze a barátnőmmel minél több időt eltölteni. Utazás idén nincsen a tervek között.

- Mit vársz a BL szerepléstől?
Szeretném, hogy minél tovább eljussunk a Bajnokok Ligájában, akár a csoportkörig is. A nemzetközi szereplés számomra egy teljesen új élmény lesz, és szerintem több csapatársam számára is. Mindenképpen nagy kihívás lesz mindannyiunknak, és persze megteszünk minden tőlünk telhetőt a jó szereplés érdekében, aztán majd kiderül, hogy ez mire lesz elég.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek