KÖLCSÖN-FIGYELŐ

Február 26-március 4.

Megnéztük, hogy teljesítettek múlt héten csapatunk kölcsönben szereplő játékosai.

Az elmúlt héten is bajnoki és kupamérkőzéseken léptek pályára kölcsönben szereplő játékosaink, cikkünkben megnézzük, hogy teljesítettek csapataik.

A Merkantil Bank NB II-ben a Siófok hazai pályán 1-0-ra kikapott a Vasastól, Kovács Bence csereként az 58. percben lépett pályára. Az Ajka a Kazincbarcikát győzte le 1-0-ra, Babos Bence kezdőként a 84. percig volt a pályán.

Frissítés: hétfőn este a Nyíregyháza hazai pályán 1-1-et játszott a Soroksárral, a hazaiak kapuját Dala Martin védte.

Az OTP Bank Liga NB I-ben a DVTK 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával, Szabó Levente a 65. percben állt be. Hétközben a MOL Magyar Kupában a Zalaegerszeg ellen jutottak tovább a borsodiak, a 4-2-es győzelmük alkalmával Szabó kezdőként a 61. percig játszott, a 47.-ben gólt szerzett.

A horvát élvonalbeli Lokomotiva Zagreb a horvát kupában 1-0-ra nyert az Osijek ellen hétközben, Lirim Kastrati a kispadon kapott helyet. Hétvégén a bajnokságban a Slaven Belupo otthonában 3-2-re győztek Kastratiék, játékosunk a 62. minutumban állt be.

A görög első osztályban a Panetolikosz az Olimpiakosz Pireusztól 2-1-re kikapott, majd a Kifisia otthonában 2-2-t játszott, Franck Bambock egyik mérkőzésen sem volt csapata meccskeretében.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek