Farkas Ádám vezeti a Kaposvár elleni bajnokinkat

A rutinos spori eddig egy bajnokit vezetett nekünk ebben a szezonban. 

Farkas Ádám 2007-ben lett NB II-es kerettag, a következő évben már bekerült az élvonalbeli keretbe, majd 2009. február 21-én, az MTK - Kaposvár találkozón bemutatkozhatott az akkor Soproni Ligának nevezett NB I-ben is. Éppen az élvonalbeli premier napján választották meg másodszor is Heves megyében az év legjobb játékvezetőjének.

Érdekesség, hogy Farkas Ádám volt az első játékvezető Magyarországon, aki olyan tétmérkőzést vezetett, melyen a két partjelző és a negyedik számú asszisztens mellett két gólbíró is segítette a munkáját. Mindez a DVSC - Vidi Ligakupa negyeddöntő visszavágóján volt 2013 márciusában.

A szombati lesz Farkas Ádám 167. NB I-es mérkőzése játékvezetőként. Az eddigi 166 találkozón 838 sárga lapot és 67 pirosat osztott ki. Utoljára tavaly októberben vezetett nekünk bajnokit, akkor 0-0-ás döntetlent játszottunk Mezőkövesden.

Farkas Ádám munkáját az oldalvonalak mellől Kóbor Péter illetve Szalai Dániel, míg az alapvonalak mögül Berke Balázs és Ducsai József fogja segíteni. A tartalék játékvezetői teendőket Varga Gábor látja el a szombat este 17:00-kor kezdődő bajnokin.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek