Érdekességek a Vidi - Slovan előtt

Felfokozott az érdeklődés az esti mérkőzés iránt. Az előkészületek és a párharc számokban.

Folynak az előkészületek az esti Videoton FC - Slovan Bratislava Európa Liga selejtező visszavágó előtt. Következzen egy kis szemezgetés a számokból, és reméljük, hogy a számok összegzése a végén egyenlő lesz a Vidi továbbjutásával...

1-1

500 000

... forintba került a koreográfia elkészítése a mérkőzésre, ennek előadásában csütörtök este minden kilátogató részt vehet. Közel 100 lelkes önkéntes munkálkodott két héten keresztül a látványosnak ígérkező koreográfia előkészületeiben, napi 8 órán keresztül. Éppen a koreográfia miatt fontos, hogy mindenki időben, körülbelül félórával a mérkőzés kezdete előtt elfoglalja a helyét a stadionban. A székükre előkészített látványelemeket ne vigyék el, ne mozgassák át más székekre, hisz azzal megbonthatják a látvány egységét!

10 000

... látogatója volt honlapunknak szerdán. A mérkőzés közeledtével napról napra nőtt az érdeklődők száma: hétfőtől naponta 1000 fővel nőtt az egyedi látogatók száma, szerdán már több, mint 7000 egyedi látogatót üdvözölhettünk a vidi.hu-n. És ne feledjük, hogy a múlt csütörtöki pozsonyi meccs idején rekordot döntött a honlap nézettsége.

60

... embernél több dolgozik csütörtökök este a büfékben azért, hogy a kiszolgálás a lehető leggyorsabb legyen. 16 büfé üzemel majd, ebből 11 helyen ételt és italt egyaránt, míg 5 helyen csak italt árulnak majd. Figyelem, az UEFA rendelkezéseinek megfelelően csak alkoholmentes ital kapható! 5 további pulton hot dogot lehet venni.

100

... körüli a médiaakkreditációs kérelmek száma. Az óriási érdeklődést jól mutatja, hogy az előzetes jelentkezések alapján 100 újságíró és fotós tudósít majd a Vidi - Slovan mérkőzésről, Európa számos országából, Olaszországtól Németországig. Németországból például meglepően nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt, az ország több médiuma képviselteti magát a Sóstói Stadionban. Természetesen az uefa.com munkatársai szintén kint lesznek a mérkőzésen. Érdekesség, hogy a magyar televízió külön forgat a mérkőzés rendjének biztosításában részt vevő rendőrök munkájáról. Egy stáb kizárólag Schekk Géza őrnagyot, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetőjét követi a mérkőzés alatt, hogy bemutassa, miként történik a rend biztosítása egy ilyen kiemelt mérkőzésen.

Szerző: Gyurina Zsolt

További hírek