Elmosta a vihar a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzést

A találkozó előtt nem sokkal ítéletidő csapott le Székesfehérvárra. A csapatok egy darabig kivártak, a vihar azonban több hullámban érkezett, így végül amellett döntöttek, hogy nem rendezik meg az összecsapást.

A július 14-én esedékes Bajnokok Ligája-selejtező előtti utolsó felkészülési mérkőzését szerda este játszotta volna csapatunk a Dunaújváros ellen. Kedd este jeleztük, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint a mérkőzés időpontjában akár 90 kilométer/órát meghaladó széllökések is várhatók, illetve intenzív, nagyméretű jégesőre, felhőszakadásra is fel kell készülni. A két klub kedden napközben úgy döntött, a mérkőzést megrendezik, de az eredeti időpontnál (18.30) előbb, 16.00-tól. A csapatok 15.30-kor még elkezdték a melegítést, 10 perccel később azonban elérte Sóstót a vihar.

A csapatok abban állapodtak meg, hogy 45 perces csúszással elkezdik a találkozót, amennyiben az időjárás engedi. Nem engedte, az eső egy percre sem állt el, hol visszafogottabban, hol erősebben esett, és a szél is igen élénk maradt. 17.00 előtt pár perccel végül hivatalossá vált, az edzőmeccs elmarad.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek