ELLENFÉL-LES

Ellenünk támadna fel a Diósgyőr

Jól kezdték a szezont a miskolciak, de hónapok óta hullámvölgyben vannak, az utolsó helyről várják a szombati bajnokit.

A DVTK remekül kezdte az idei bajnokságot, az első fordulóban minket győztek le Felcsúton 2-1-re, majd hazai pályán az Újpestet ugyanilyen arányban. Senki nem gondolta, hogy a folytatás úgy alakul majd, ahogy végül alakult. Az azóta eltelt kilenc fordulóban ugyanis egyszer sem nyert Horváth Ferenc csapata, sőt, döntetlent is csak kétszer játszott. 11 kör alatt 11 gólt szereztek és 23-at kaptak, legeredményesebb játékosuk Bognár István, aki eddig háromszor talált be az ellenfelek hálójába. Háromszor is három gólt kaptak az eddigi bajnokikon (a Haladástól, a Honvédtól és a DVSC-től), egyszer pedig beleszaladtak egy 6-2-es vereségbe az FTC vendégeként.

Szombati ellenfelünk legutóbb a szlovák első osztályban szereplő Zemplín Michalovce ellen lépett pályára hazai pályán, zárt kapuk mögött. A találkozót a vendégek nyerték 1-0-ra, a Diósgyőr a következő csapattal állt fel: Antal - Lázár, Lipták, Mahalek - Vela (Eperjesi), Nikházi (Szabó I.), Halmai R. (Kitl), Oláh B., Nemes (Németh M.) - Nono (Makrai) - Novothny. 

A szombaton, 18.00-kor kezdődő DVTK - Videoton FC mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti. Amennyiben elkísérné a csapatot, kattintson ide, és olvassa el a szurkolói infókat!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek