ELLENFÉL-LES

Ellenünk javítana hazai mérlegén a Loki

A Nagyerdei Stadionban három hónapja nem nyert a DVSC, a legutóbbi fordulóban Sopronban léptek pályára, 1-0-ra kikaptak a Haladástól.

A DVSC a tabella 8. helyéről várja a ma esti összecsapást. A piros-fehérek 20 pontot gyűjtöttek eddig, 5-ször győztek 5-ször játszottak döntetlent és 7-szer kikaptak. 17 meccs alatt 20 gólt szereztek és 23-at kaptak, legeredményesebb játékosuk Holman Dávid, aki 5-ször talált be az ellenfelek hálójába.

Az elmúlt 3 fordulóban csak 2 iksz sikerült a Lokinak, utoljára még októberben nyertek, akkor Gyirmótról hozták el a pontokat. Hazai pályán majdnem 3 hónapja nyeretlenek, szeptember elején az Újpestet győzték le. A Nagyerdei Stadionban pontot szerzett a Paks, az MTK és a Mezőkövesd, győzött a Haladás, a Honvéd és a Vasas. Leonel Pontes vezetőedzőnek a mai lesz a 14. bajnokija a debreceni kispadon, eddig 3 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereség szerepel a neve mellett. 

Ebben a szezonban augusztusban már találkoztunk a DVSC-vel, 5-1-re győztünk Felcsúton. Mióta a Nagyerdei Stadionban játszik a Loki, kétszer voltunk a vendégeik, mindkétszer nyertünk.

Az előző fordulóban - a Haladás ellen - a következő csapat volt a pályán: Danilovic - Szatmári, Ioan-Constantin (Takács), Tőzsér, Holman, Völgyi (Horváth), Brkovic, Szakály (Mészáros), Vittek, Bobko, Jovanovic.

 

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek