EDZŐTÁBOR

Egy góllal veszítettek a fiatalok

2-1-re nyert a Tekstilac Odzaci a vasárnapi edzőmérkőzésen. 

Vasárnap 13:00-kor csapatunk a szerb másodosztályban szereplő Tekstilac Odzaci ellen lépett pályára. Bartosz Grzelak ezúttal azoknak a játékosoknak adott lehetőséget, akik tegnap nem voltak a kezdőcsapat tagjai, így a Rockov - Horváth Á., Spandler, Husvéth - Simut, Kovács P., Pinto, Berki, Menyhárt - Karamoko, Tóth T. tizenegy kezdte el a mérkőzést.

A mérkőzés ellenfelünk három helyzetével kezdődött, a 11. percben azonban megszereztük a vezetést! A szerbek elpasszolták magukat labdakihozatal közben, mi pedig gyorsan ajtó-ablak helyzetig játszottuk az akciót, Tóth Tamás Vid visszakészítése után Berki lőtt a bal alsó sarokba (1-0).

Fiatal csapatunk ellen azonban hamar megfordította az állást az Odzaci, előbb a 22. percben Duric, a 28. percben Kodzic volt eredményes - előbbi egy baloldali beadás, utóbbi egy egyéni hiba után talált a hálóba. (1-2). Fél óra játék után Rockov védett nagyot Popovic lövésénél, majd Kodzic próbálkozott, de kapusunk ismét hárított.

A második félidőre beállt Karamoko helyett a 17 esztendős Kecskés Máté, aki ősszel 16 mérkőzésen játszott a Vidi II-ben (a DAC ellen pedig nyáron első csapatunkban is szerepelt már), a szerb együttes sort cserélt. A kék-fehérek cseréi közül Zekic kétszer is veszélyeztetett, tőlünk a 66. percben Horváth Gergő Ákos lövése kerülte el a kaput. A 75. percben Rúben Pinto helyett pályára lépett az eddigi legfiatalabb Vidi-játékos, Lakatos Kristóf, aki 2008-ban született - a 15 esztendős játékos ősszel 11 mérkőzésen játszott az U16-os csapatunkban, kétszer pedig az U17-ben is lehetőséget kapott. Több helyzetet vagy gólt viszont már nem jegyezhettünk fel, 2-1-re nyert az Odzaci.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek