Biztonsági tájékoztató a Gentbe utazók számára

A belga rendezők kérik, hogy az alábbi előírásokat minden Vidi-szurkoló vegye figyelembe.

A belga csapat vezetői sok szeretettel várnak minden magyar szurkolót az augusztus 9-ei genti KAA Gent – Videoton FC EL-selejtező mérkőzésre. A genti meccs rendezői szeretnék, ha minden kiutazó szurkoló tudatosítaná, hogy a közreműködők, munkavédelmi képviselők illetve a rendőrség, mentők, tűzoltók minden előírását be kell tartani. Az alábbiakban tesszük közzé a gentiek kérését a Vidi szurkolóihoz.

- A mérkőzésre ne menjen be, ha alkohol, drog, vagy más stimuláló szer hatása alatt áll,
- semmilyen tárgyat ne dobjon be a játéktérre,
- tartson kellő távolságot a kerítésektől,
- sérülés okozása, gyűlölet vagy harag keltése tilos,
- kerülje el a rasszista vagy provokatív megnyilvánulásokat! Ne vigyen be olyan szimbólumot, zászlót, drapériát, amely sérthet másokat!
- Nem használhat pirotechnikát (akár füst-, fény-, hangtechnikát) a stadionban! Tilos ezek bevitele, sőt ennek kísérlete is!

A belépéskor a szervezők átvizsgálják a ruházatot és a csomagokat, annak érdekében, hogy kiszűrjenek minden olyan tárgyat, amely alkalmas lehet veszélyhelyzet okozására, veszélyezteti a nézők biztonságát, vagy zavarhatja a mérkőzést.

Személyenként egy darab zászlórúd bevitele az alábbi feltételekkel engedélyezett:
- ha a rúd rugalmas és könnyű,
- üreges, műanyagból készült,
- maximális hossza 1,5 méter lehet.

A genti szervezők ezúton köszönik meg minden szurkolónak, hogy figyel a fenti előírások betartására és kívánnak mindenkinek jó időtöltést, igazi sportélményt!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek