Az ötödik Vidi - Puskás Akadémia bajnoki következik az élvonalban

Az eddigi négy, hazai pályán lejátszott mérkőzésünket megnyertük a felcsútiak ellen.

Szombaton 17 órakor 12. alkalommal találkozik az élvonalban együttesünk a Puskás Akadémia FC-vel. Az eddigi 11 bajnokiból hét meccset mi nyertünk meg, három döntetlen mellett pedig egy alkalommal - a legutóbbi összecsapáson - a felcsúti csapat diadalmaskodott. 19 gólt szereztünk, 6-ot kaptunk. 

(Fotó: magyarfutball.hu)

A Vidi pályaválasztása mellett eddig 4 bajnokit rendeztek meg, csapatunk teljesítménye pedig száz százalékos. A gólkülönbség a pályaválasztásunk mellett 11-2. Érdekesség, hogy egy alkalommal az MTK stadionjában láttuk vendégül a Puskás Akadémiát, akkor 2-0-ra nyertünk

A legelső bajnoki találkozót 2013. október 19-én játszottuk Székesfehérváron a Puskás Akadémia ellen. A meccset 3-0-ra megnyertük, a párosítás első gólját Zé Luis szerezte. 

A két legeredményesebb Vidi-játékos a PAFC ellen Nikolics Nemanja és Gyurcsó Ádám, mindketten három-három gólt szereztek. Zé Luis és Scsepovics két-két góllal terhelték a Puskás Akadémiát, míg Nildo, Álvarez, Oliveira, Suljic, Feczesin, Fejes, Lazovics, Juhász és Henty egy-egy alkalommal voltak eredményesek. 

A statisztika szerint szombaton sok gólt láthatnak majd a MOL Aréna Sóstóra kilátogató drukkerek, a pályaválasztásunk mellett ugyanis meccsenként átlagban több mint 3 gól szokott születni a Vidi - PAFC bajnokikon. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molvidi.hu

További hírek