KÖLCSÖN-FIGYELŐ

Április 1-8.

Babos Bence góllal vette ki részét csapata győzelméből a másodosztályban. 

Az elmúlt héten is számos mérkőzésen léptek pályára kölcsönjátékosaink, mi pedig összegyűjtöttük, hogy teljesítettek csapataikkal.

A Merkantil Bank NB II-ben az FC Ajka 2-0-ra győzött a BVSC-Zugló otthonában, Babos Bence végig pályán volt, a 65. percben csapata második gólját szerezve ő biztosította be a győzelmet.

A Siófok hazai pályán szenvedett 4-2-es vereséget a Gyirmót FC Győrtől, Kovács Bence a kispadon kapott helyet.

A Nyíregyháza Dala Martinnal a cserepadon a Kecskemét elleni 2-1-es sikerével bejutott a legjobb négy közé a MOL Magyar Kupában. Az NB II-ben hétfőn este 20 órakor pedig a PMFC együttesét fogadják.

A hétközi kupameccsen Szabó Levente csereként 25 percet játszott a Ferencváros elleni 2-0-s vereség alkalmával. Az OTP Bank Liga 27. fordulójában már kezdőként kapott lehetőséget az 1-1-re végződött DVTK-Kisvárda mérkőzésen, az 59. percben lecserélték.

A Lokomotiva Zagreb hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a horvát élvonalban a HNK Gorica ellen, Lirim Kastrati a cserepadon kapott helyet.

A Panetolikosz a görög első osztályban otthon 1-0-s vereséget szenvedett a Volos NPS-től, Franck Bambock nem volt a keretben.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek