A Vidi öltözőjében jártam 9 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk kilencedik bejegyzésében Bélik Bence, a Ciszterci Szent István Gimnázium tanulója osztja meg a legutóbbi bajnoki mérkőzésen átélt élményeit. 

Sziasztok Vidi gyerekbloggerek!

Bélik Bence vagyok a Ciszterci Szent István Gimnázium tanulója. Az elmúlt hétvégi élményemet szeretném megosztani veletek!

Hétfőn este apukám megkérdezte tőlem és az öcsémtől, hogy mit szólnánk ha bejuthatnánk a Videoton FC öltözőjébe. Felcsillant a szemünk és egyszerre vágtuk rá, hogy igen hisz a Vidi a kedvenc futball csapatunk. Jó volna közéjük tartozni!

Már péntek este izgalomban voltam és nehezen ment az elalvás, tervezgettem mit fogok kérdezni és kikkel fogok fotózkodni és kezet fogni. Szombaton már korán kint voltunk a Sóstói stadionba. Stopli a Vidi kedves kis kabala rókája jött értünk és kísért minket az aulába.

Míg várakoztunk meghallgathattuk az edzői nyilatkozatokat a szponzorfal előtt. Láthattuk a kulissza titkokat hogy készülnek velük a felvételek. A falon a csapattagok fotói voltak láthatók, láttam a játékos kijárót is ami a pályára vezet. Végre eljött a várva-várt pillanat. Elindultunk az öltöző felé, én már nagyon izgultam. Mindenki kedvesen fogadott minket. Az én kedvenc focistám Kovács István is ott volt és kezet is foghattam vele. Szerintem ő a legjobb játékos. Örültem a találkozásnak. Természetesen a fotós sem maradt el. Ajándékot is kaptam amit Szolnoki Roland adott át. Így már van kitűzőm és csapatzászlóm is. Sajnos nem lehettünk sokáig mert készültek a mérkőzésre a játékosok.

Mi is siettünk vissza a D-szektorba szurkolni. Bár a Videoton FC – Lombard Pápa döntetlen lett én töretlenül bízom a Vidiben és remélem a következő meccs győzelemmel végződik.

További sok sikert a csapatnak és köszönöm az élményt!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek