A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Zsóry FC bajnoki mérkőzést

Bartosz Grzelak és Kuttor Attila nyilatkozott a lefújás után.

Bartosz Grzelak:

"Az első félidőben nagyjából sikerült megvalósítani a meccstervet, de természetesen ekkor sem volt minden elem tökéletes. Sikerült kontrollálni ezt a játékrészt, így egygólos előnnyel mentünk a szünetre. A második félidő viszont borzalmasan kezdődött. Nagyon könnyen adtuk a gólt az ellenfélnek. Nem összpontosítottunk eléggé, volt egy középpályás labdavesztés, majd a kipattanóra sem érkeztünk rendesen. Kerestük magunkat a folytatásban, lassúak voltak az összjátékok, senki nem vállalta a felelősséget, mindenki a legközelebbi játékoshoz passzogatott. A büntetővel megnyerhettük volna a meccset, de azt sem értékesítettük, ez egy vereséggel felérő eredmény számunkra. A hét folyamán úgy érzem jól dolgoznak a játékosok, a meccs első felében sem volt gond, de a kövesdi gólt nem reagáltuk le jól. Volt már ilyen korábban is, hogy, amikor nem a terveink szerint alakul a mérkőzés, akkor elmegy az önbizalom és kicsit megremegnek a lábak, pedig sok tapasztalt játékosunk van. Ezen mindenképpen dolgoznunk kell."

Újságírói kérdés volt vezetőedzőnkhöz, hogy mit szól ahhoz, hogy bár ő és a csapat egy része megköszönte a szurkolóknak a biztatást, a csapat másik fele rögtön az öltöző felé vette az irányt.

“Jogos a kérdés. Láttam, hogy nem ment ki mindenki a szurkolóknak megköszönni a biztatást. Ez lélektanilag talán érthető, hiszen mindenkinek óriási csalódás volt ez a mérkőzés. Kell egy kis idő nekem is, hogy leülepedjenek a történtek, de az egyes játékosokkal el fogunk majd beszélgetni erről a szituációról, és ennek megfelelő kezeléséről.”

Kuttor Attila:

"Rengeteg dolog hátráltatott minket ma este, de olyan akarattal tettük a dolgunkat, amely egy pontot eredményezett nagy küzdelem árán. Minden játékos harcolt, de ez a minimum szerintem, és ezt elmondtam az öltözőben is. A második félidőben hátrányban szerettünk volna nagyobb nyomást helyezni az ellenfélre, emiatt elég gyorsan sikerült megszereznünk az egyenlítő gólt is. Volt egy kis hullámvölgyünk, de a második félidőben azt az arcát mutatta a csapat, amelyet megszokhattak tőlünk a bajnokságban. Attól függetlenül, hogy állnak a csapatok a tabellán, mégiscsak a MOL Fehérvárral játszottunk idegenben. Előre nem írtuk volna az alá egy pontot, mert mindig meg kell nézni, hogy mit enged a mérkőzés menete, de utólag örülök az egy pontnak. Minden pontnak nagy jelentősége van a bajnokság ezen szakaszában."

A teljes sajtótájékoztató megtekinthető itt:

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek