TORGHELLE SÁNDOR:

"Több fronton is sikeresen helytálltunk"

Torghelle Sándor célja, hogy tavasszal mind a saját, mind a csapat teljesítménye még jobb legyen.

"A karácsony természetesen a családdal telt, párom szüleihez utaztunk, illetve a szüleim látogattak el hozzánk az ünnepek alatt. A kislányunk februárban lesz öt éves, neki különösen nagy élményt jelentenek ezek a napok, már csak azért is, mert a fa alatt szinte csak az ő ajándékai hevernek. A két ünnep között pihenünk, illetve azokat az ügyeket intézem, amikre a sűrű szezonban már nem maradt idő. A szilvesztert szokás szerint itthon ünnepeljük, baráti társaságban.

A csapat az egyik legsikeresebb szezonján van túl, és mondom ezt nem csak az Európa Liga-szereplés miatt, de azért is, mert úgy érzem, a többi fronton is sikeresen helyt álltunk: harcolunk a bajnokságban a minél jobb helyezésért, és egyaránt továbbjutottunk a Magyar Kupában és a Ligakupában. Persze mindig van hova fejlődni, és nem is szeretnénk, ha eltelnénk a sikerek miatt, mert az elégedettséggel könnyen együtt járhat az elkényelmesedés, mi pedig nem kívánunk ebbe a hibába esni. Az a célunk, hogy a tavasszal még jobbak legyünk."

"Számomra a góljaim közül a második fordulóban, az Újpest ellen idegenben szerzett találat a legkedvesebb, ugyanis azzal nyerni tudtunk a rangadón, ráadásul egy nagyon harcos meccsen szereztük meg a rendkívül fontos három pontot. Voltak persze jobb és rosszabb mérkőzéseim, mindenesetre azon leszek, hogy a téli felkészülés alkalmával kihozzam magamból a legtöbbet, és a tavaszi mérkőzéseken még jobban tudjak teljesíteni. A szezon talán legemlékezetesebb párharca a Trabzonspor elleni két mérkőzés volt, amelyek nagyszerű hangulatot és nagy küzdelmet hoztak. Ha kellene, az első, törökországi mérkőzést jelölném meg, mint a szívemhez legközelebb állót, ugyanis ezen értük el azt az eredményt, amely már reménnyel kecsegtetett a továbbjutás szempontjából.

Az idény históriájához tartozik még, hogy a FourFourtTwo.hu gáláján néhány napja kaptam meg a Kommentelők Kedvence-díjat, ez is jelzi, hogy el kell fogadnom, olyan személyiség vagyok, akivel kapcsolatban mindenkinek van véleménye, ha velem történik valami, az érdekli az embereket. Úgy gondolom, hogy ez alapvetően megtisztelő."

"Szeretném, ha a tavaszi szezonunk hasonlóan jól sikerülne, mint az egy évvel ezelőtti, amikor a bajnokság második körében alig vesztettünk pontot. A vágyam, hogy a két kupa közül legalább az egyiket hozzuk haza Székesfehérvárra, a bajnoki menetelésben pedig nyerjünk meg minél több mérkőzést - aztán majd meglátjuk, hogy ez a teljesítmény mire lesz elég a végelszámolásnál. A sikerekhez természetesen szükségünk lesz szurkolóink támogatására is, hiszen az ősszel is rengeteget jelentett az, hogy mögöttünk álltak. Jöjjenek ki minél többen a Sóstói Stadionba, mi pedig, ígérem, mindent megteszünk azért, hogy örömet szerezzünk nekik!" - zárta szavait Torghelle Sándor, csapatunk támadója.

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek