"Teljes biztonságban lesznek szurkolóink csütörtökön"

A pozsonyihoz hasonló, jó hangulatú mérkőzésre számíthatnak Sóstón a nézők Várkonyi Ádám, a Vidi marketing és kommunikációs igazgatója szerint. A szurkolókat kedvezményes családi ajánlattal várja a klub!

A klub természetesen mindent elkövet annak érdekében, hogy szurkolóink nyugalomban tekinthessék meg a találkozót. Évek óta nem volt példa a Sóstói Stadionban rendbontásra, ezúttal is úgy oldjuk majd meg a szurkolói csoportok mozgását, hogy még véletlenül se tudjanak találkozni egymással. Szeretnék tehát mindenkit megnyugtatni, hogy a Slovan elleni meccsen is teljes biztonságban biztathatják a Vidit a lelátókról.

A csapatot az első mérkőzésre elkísérő csaknem 1000 drukker példás szurkolással vette ki a részét az 1-1-es döntetlenből. A meccs előtt több újságcikk és a fórumokon olvasható beszélgetés alapján is azt lehetett feltételezni, nem lesz feszültségektől mentes a 90 perc. Ezzel ellentétben a lelátón semmiféle probléma nem volt.

Így van, mind a Vidi, mind a Slovan szimpatizánsai végig lelkesen énekelve, korrekt módon buzdították csapataikat. A rend fenntartását a Pasienky Stadionon kívül a szlovák rendőrség, azon belül pedig a két klub biztonsági emberei felügyelték, a végeredmény szerint hibátlanul. Biztonsági szempontból tehát a pozsonyi meccshez hasonló, eseménymentes lebonyolításra számítunk Székesfehérváron is, amelyben a rendőrség is a segítségünkre lesz.

A klub pedig ezúttal is külön figyelmet fordít a családokra. Mit kell tudni a kifejezetten számukra szóló egyedi kedvezményről?

A családi jegyek (két felnőtt és két gyermek részére) az eredeti 9000 forint helyett 7200 forintba kerülnek majd az “E” szektorba. Ezzel is szeretnénk ösztönözni a családokat, hogy válasszák nyár esti programnak a Vidi Európa Liga meccsét, és éljék át egy nemzetközi találkozó fantasztikus hangulatát, jelenlétükkel pedig segítsék továbbjutáshoz csapatunkat. A speciális családi belépőket kizárólag a Piac téri VidiShopban, vagy a mérkőzés napján a helyszínen tudják beszerezni az érdeklődők.

Az előzetes értékesítés alapján mennyi nézőre számít a klub a csütörtöki mérkőzésen?

A vendégszurkolók száma valószínűleg nem éri majd el a mi drukkereink pozsonyi létszámát, de ettől függetlenül, nagyjából az egy évvel ezelőtti, Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-selejtezőhöz hasonló nézőszámot várunk, tehát közel 10 ezer embert. A nagy érdeklődésre való tekintettel és a sorban állás elkerülése érdekében, ezúton is szeretném felhívni szurkolóink figyelmét, hogy aki teheti, elővételben vegye meg a belépőjét, a stadionba pedig időben induljon el! Keddtől már az online jegyvásárlás lehetősége is él, amelynek köszönhetően szurkolóik 10 % kedvezménnyel válthatják meg belépőiket. Fontos, hogy ez a kedvezmény nem vonatkozik a 7200 forintos családi belépőre!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu