"Felkészültünk a Vidiből"

Artner Tamás szerint jó formában van a Haladás, és bár nagyon nehéz mérkőzésre számít, győzelemre készülnek ellenünk.

- Az biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, lehet látni a Vidin, hogy folyamatosan fejlődik, egyre jobban játszik. Már az előkészületi mérkőzéseken is világos volt, hogy erősek lesznek, az eddigi tavaszi fordulók pedig megmutatták, hogy kitűnően összerakott, remek futballistákból álló társaságról beszélünk. Mindettől függetlenül győzelemre fogunk játszani – mondta Artner Tamás a vidi.hu-nak.

Foto: friss.hu

Arra a kérdésre, hogy mi az ami az ő javukra dönthet, hogyan képzeli el a győzelmet csapatunk ellen, így reagált Artner: „itthon játszunk, felkészültünk a Vidiből, jó formában vagyunk, az eddigi mérkőzések pedig azt mutatták, hogy van tartása a csapatnak. Két nagyon jó csapat fog összecsapni, jó mérkőzésre van kilátás.”

Fiatal középpályásunk, Kovács István ellenfélként való visszatéréséről a Haladás hivatalos oldala is cikkezett a héten, a vezetőedző szerint inkább személy szerint Kokónak lehet ettől különleges a meccs, mint a hazai csapatnak. „Nagyon értékes játékosról van szó, akit mindenki szeretett Szombathelyen, nem csak a tudása, de a magatartása miatt is. Bízom benne, hogy játszani fog ellenünk, eddig is annak örültem volna, ha minden meccsen pályára lép, de az, hogy ez nem mindig volt így, a Videoton FC erejét mutatja.”

- A jobb helyezés lehetősége az őszi szezonban elment, most arra koncentrálunk, hogy minél több pontot szerezzünk, és megtaláljuk, kialakítsuk azt a keretet, amit a következő bajnokságra szánunk. Ez a félév tehát a stabilizációról szól, és azon játékosok beépítéséről, akikkel komolyabb célokat is megpróbálhatunk elérni a jövőben – összegezte Artner Tamás a Haladás jelenlegi helyzetét.

Szerző: Kupeczik Krisztián

További hírek