"A cél, hogy mindenki tükörbe tudjon nézni a meccs után"

Prukner László szerint a hajó már elment, a ZTE helyzetében csak tisztes helytállásról lehet beszélni.

kezdte Prukner László - a mi helyzetünkben, amikor már a hajó elment, és gyakorlatilag a csapat kiesett, tisztes helytállásról lehet csak beszélni, és arról, hogy mindenki tükörbe tudjon nézni a mérkőzés után. Aztán, hogy ebből milyen játék alakul ki, az már más kérdés - fogalmazott a vezetőedző a vidi.hu-nak.

A tavasszal sokszor szerencsétlen körülmények között veszítő Zete mestere szerint főleg motiválatlanság miatt kaptak ki olyankor is, amikor nyerhettek volna, a legnagyobb kérdés az, hogy mennyire tudja újraépíteni magát a csapat szombatra, hiszen a legutóbbi fordulóban is 0 ponttal tértek haza Kecskemétről.

"A mi esetünkben felszabadultságról már nem nagyon beszélhetünk, inkább abban hiszek, hogy egy fegyelmezett játékkal tisztességesen helyt tudunk állni a Videoton FC ellen. Mindig az ellenfélnek megfelelően készülünk, a heti edzésmunkának egy része is a következő ellenfél játékával kapcsolatos, de azért nekünk is van egyfajta játékunk, ami helyzetekig juttatja sok esetben a csapatot, csak ezeket nem sikerül értékesíteni" - mondta Prukner a heti készülődésről.

Arra a kérdésre, hogy érzi-e még ilyen helyzetben is a szurkolók támogatását, vagy inkább kezdenek elfordulni a csapattól, azt válaszolta a kék-fehérek trénere, hogy mostanáig kitartottak a csapat mellett, de a szurkolók nagy többségének, főleg a fiataloknak új helyzet lesz, hogy valószínűleg nem az NB I-ben játszanak majd jövőre, így egyelőre rejtély, hogy a későbbiekben is kitartanak-e.

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek