Vidi II - Kétgólos győzelem a Kaposvár otthonában

Molnár Csaba 30 méterről, Babos Bence pedig egy zseniális esernyő-csel után vette be a kaposvári kaput. 

Vasárnap délután NB III-as csapatunk Kaposvárra látogatott. Imrik László ezúttal a Gergely - Horváth, Urbán, Lencsés, Berekali - Pető, Molnár, Ambach - Csepregi, Tóth, Babos tizenegynek szavazott bizalmat a kezdőben. 

Jól kezdtük a mérkőzést, a 12. percben Babos cselezett befelé a bal szélről, majd 14 méteres lövését blokkolni tudták a hazai védők. A 23. percben Molnár 18 méteres szabadrúgása akadt el a sorfalban. Öt perccel később megfogyatkoztak a hazaiak, Kocsis szabálytalankodott Babossal szemben a félpályánál, villant a második sárga majd a piros lap. Tíz perccel a szünet előtt Pető 20 méterről végezhetett el egy szabadrúgást, a labda veszélyesen suhant el a jobb kapufa mellett. A 40. percben Molnár Csaba vette észre, hogy kint áll a kapujából a kaposvári kapus és 30 méterről nagyszerűen ívelt a hazai kapuba (0-1). 

A második félidő is egy veszélyes Babos-lövéssel kezdődött, Ipacs nagyot védett. A 65. percben jegyezhettük fel az első veszélyes hazai lehetőséget, egy sarokrúgás utáni keveredést követően Gál lőtt közelről kapura, Gergely nagyot védett. A 67. percben egy jobb oldalról érkező beadást lőtt Tóth Tamás Vid 13 méterről alig kapu fölé. A 74. percben Babos Bence kapott remek labdát Molnártól, fiatal szélsőnk egy szemtelen esernyő-csellel becsapta védőjét, majd kettőt tolt a labdán, aztán 14 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (0-2). Az utolsó percekben még a csereként pályára lépő Balogh Máté is veszélyeztetett, de az eredmény már nem változott.

A Vidi II legközelebb szerda délután a ZTE II csapatát látja vendégül. 

Author: Wéninger Ákos

Photo: molfehervarfc.hu

More news