SZURKOLÓI

Szurkolói infók a Honvéd elleni bajnokira

A Sóstói Stadionban és az interneten is meg lehet vásárolni az Budapest Honvéd - Vidi bajnokira a belépőket, klubunk szurkolói buszt indít a találkozóra.

JEGYINFÓ
Szombaton 14.00-kor csapatunk a Bozsik Stadionban lép pályára a Budapest Honvéd vendégeként. A mérkőzésre szurkolóink a belépőket hétfőn (13.00-17.00 között), kedden (13.00-16.00 között) és szerdán (13.00-17.00 között) a Sóstói Stadion főpénztárában, vagy a meccsjegy.mlsz.hu online felületen keresztül egészen hétvégéig megvásárolhatják. A vendégbelépők egységesen 1400 Ft-ba kerülnek.

Fontos tudnivaló, hogy bármelyik vásárlási módot választják, a belépőjegy kiváltásánál meg kell adni a nevet, születési helyet és a születési időt, melyek valódiságát a belépésnél ellenőrzik, tehát a szurkolóknak fényképes igazolvánnyal is kell rendelkezniük.

A Bozsik Stadion jegypénztárában a mérkőzés napján is lesz lehetőségük belépőt vásárolni, de a sorban állás és a könnyebb bejutás érdekében javasoljuk az elővételt!

UTAZÁSI INFÓ

Klubunk a szombati bajnoki mérkőzésre különbuszt indít, melyre a jegy ára 1600 Ft, bérletes szurkolóink számára pedig 1300 Ft. A szurkolói busz a szokásos helyről, a Piac térről indul. Gyülekező szombaton 11.00-kor, indulás 11.15-kor. A Budaörsi úti Agip kútnál rövid pihenőre lehet számítani 12.00-12.15 között, a stadionba való érkezés várható időpontja 13.00. 

A mérkőzés után azonnal indulnak vissza a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához. A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news