OTP Bozsik Bajnokok Juhász Rolanddal

Az OTP és az MLSZ közös programjában csapatkapitányunk több válogatott játékossal együtt az ország legkülönlegesebb futballtehetségeit segíti.

Hamarosan kiderül, kik azok a 10-14 éves tehetségek, akik az OTP Bank és az MLSZ közös programjának, az OTP Bozsik Bajnokok elnevezésű kezdeményezésnek köszönhetően a Magyar Kupa-döntőjében az egész ország előtt megmutathatják magukat. Juhász Roland, mint a nyugati csoport egyik csapatkapitánya nem csak a kiválasztásban vesz részt, de Fenyvesi Evelin válogatott labdarúgóval, Király Gáborral és Hajdú B. István sportújságíróval a Bozsik-palánták felkészítéséből is kiveszi a részét.

„Minden olyan kezdeményezést, ami gyerekekkel kapcsolatos, kiemelten fontosnak tartok és megtiszteltetésnek érzem, ha részt vehetek benne, segíthetek. Saját példámból is tudom, hogy mennyire motiváló egy-egy nevesebb játékossal találkozni, nekem is meghatározó élményt jelentettek az ilyen események. Egy olyan program pedig, ami a gyakran nehezebb körülmények között élő gyermekeknek kínál lehetőséget, igazán sikeres lehet, ha rábukkanunk olyan tehetségekre is, akik másképpen esetleg rejtve maradnának a magyar futball előtt. Remélem, hogy maguk a gyerekek is felmérik majd ennek a programnak az értékét, és megragadják a kínálkozó lehetőséget” – mondta Juhász Roland, a Vidi csapatkapitánya.

A diákokat az OTP Bank Bozsik-programban résztvevő pedagógusok nevezhették be novembertől, jelenleg pedig az MLSZ szakmai irányításával és a mentorok segítségével a kiválasztás szakasza folyik, ahol eldöntik, ki az a 18-18 fiú és lány vegyesen, akik a keleti és nyugati válogatottat alkotják majd.

A program fináléját május 31-én, a Magyar Kupa-döntő napján rendezik. A gyerekek – kiegészülve a csapatkapitányokkal – a Groupama Arénában mérhetik majd össze tudásukat az egész ország szeme láttára.

Author: Papp Brigitta

Photo: vidi.hu/Cuhorka Ádám

More news