VIDISHOP

Megéri meccsnapon beszerezni a legújabb termékeket!

Az ősz rangadóján már 18:30 órától várja szurkolóinkat a Pancho Aréna melletti VidiShop – 7000 forinti vásárlás felett ajándék fürdőpapucs jár a vásárlóknak!

Szombat este hazai pályán a Budapest Honvéd csapatát fogadjuk a Pancho Arénában. Természetesen a VidiShop is kiemelten készül az összecsapásra. A stadion melletti, eddig megszokott helyén felállított üzlet már 18:30 órától várja szurkolóinkat, de azoknak sem kell lemaradniuk a mérkőzésről, akik később érnek az arénához, hiszen a találkozó után is 23:15 óráig nyitva lesz az ajándékbolt.

A mérkőzés előtt megvásárolhatóak lesznek a csapat idei mezei és edzésfelszerelései, de a szurkolói sálak és egyéb ajándéktárgyak is elérhetőek majd a Honvéd elleni rangadó alkalmával. Ráadásul azok a vásárlók, akik több mint 7000 forintot költenek szombaton a VidiShopban, ajándékba kapnak egy pár vidis fürdőpapucsot is!

A fenti akció kizárólag a Pancho Aréna mellett felállított ajándékboltban érvényes szombat 18:30 és 23:15 óra között. A VidiShop készletét megtekinthetik ide kattintva.

Author: Vidi.hu

Photo: vidi.hu

More news