INTERJÚ

Joan Carrillo: "A bajnokság egyik legerősebb csapata látogat Székesfehérvárra"

Vezetőedzőnket arról kérdeztük, milyen meccsre számít az ETO ellen.

- Milyen mérkőzésre számít szombat délután az ETO ellen?

Nagyon nehéz találkozó vár ránk. A Győri ETO FC az egyik legerősebb csapat a bajnokságban, ráadásul a játékosok hosszú ideje együtt futballoznak, azaz összeszokott brigádról van szó. Jól kezdtük a bajnokságot, és a célunk, hogy továbbra is 100%-osak maradjunk, ehhez azonban mindenkinek végig nagyon koncentráltan kell futballoznia.

- Az ETO a legutóbbi két székesfehérvári bajnokiját egyaránt 1-0-ra megnyerte. Ön szerint emiatt lélektanilag előnyben vannak a zöld-fehérek?

Nincs két egyforma mérkőzés. A mai találkozó teljesen másmilyen meccs lesz, mint a korábbi összecsapások voltak. Emlékszem, legutóbb egy félidőt emberhátrányban fociztunk az ETO ellen hazai pályán. Nekünk voltak nagyobb helyzeteink, mégis a győriek nyerték meg a találkozót. Ha abból a meccsből indulnak ki, akkor már azelőtt előnybe kerülünk, hogy pályára lépnénk, azonban nem hiszem, hogy ekkora hibába esne az ellenfelünk.

- Az ETO az első fordulóban Pakson kikapott, majd a második fordulóban otthon 3-1-re nyert a Honvéd ellen. Melyik lehet a győriek igazi arca?

Mindkét mérkőzést láttam, és azt kijelenthetjük, hogy a győriek mindkét alkalommal támadólag léptek fel. Pakson nem jött össze nekik semmi, a Honvéd ellen azonban jól használták ki a helyzeteiket. Biztos, hogy ellenünk is hasonló felfogásban fognak játszani. Egyet azonban nem szabad elfelejteni. Szombat délután nem a Paks, és nem is a Honvéd, hanem a Vidi lesz a győriek ellenfele.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news