Heti menü: válogatott mérkőzés és megyei rangadó is lesz a héten

Kedden Magyarország - Görögország Nemzetek Ligája-összecsapás, szombaton Puskás Akadémia - Vidi bajnoki következik. Vasárnap a Vidi II Dunaharasztiba látogat.

Nemzetek Ligája

2018. szeptember 11. kedd, 20:45: Magyarország - Görögország

A magyar válogatott 1-0-ás vereséggel kezdte az új nemzetközi sorozatot, a mieink Finnországban szenvedtek vereséget. Kedden este, zárt kapus találkozón, Görögország látogat hozzánk. A görögök az első meccsüket Észtországban 1-0-ra megnyerték. A magyar válogatott keretében hat Vidi-játékos készül a kedd esti mérkőzésre.

 

 

OTP Bank Liga - 8. forduló
2018. szeptember 15. szombat, 17:00: Puskás Akadémia FC - MOL Vidi FC

A bajnokságban egyedüli csapatként még nyeretlen Puskás Akadémia FC vendégei leszünk a 8. fordulóban. Benczés Miklós együttese két döntetlen mellett öt alkalommal vereséget szenvedett, így számukra biztos, hogy jól jött a két hetes válogatott szünet. A Vidi kettő mérkőzéssel kevesebbet játszva, veretlenül áll a tabella 5. helyén.

 

 

NB III Nyugati csoport - 7. forduló
2018. szeptember 16. vasárnap, 15:30: Dunaharaszti MTK - MOL Vidi FC II

Második csapatunk a legutóbbi fordulóban egy igen paprikás mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a III. Kerület ellen. A 11. helyen álló Dunaharaszti egy győzelem és egy vereség mellett négyszer játszott döntetlent, a legutóbbi két bajnokiján 0-0-ás végeredmény született.

Author: Wéninger Ákos

Photo: molvidi.hu

More news