Előzetes jelentkezés szükséges az autóbuszos utazáshoz

Szurkolóink ma még jelentkezhetnek a Győrbe induló szurkolói buszokra.

Azoknak a szurkolóinknak, akik a helyszínen, Győrben szeretnék buzdítani a csapatot – reméljük, minél többen lesznek! – ma van még lehetőségük arra, hogy átvegyék az előzőszezon bérleteseinek járó ingyenjegyet, illetve regisztráljanak a szurkolókat Székesfehérvárról a mérkőzésre szállító autóbuszokra.
Ma – szerdán – 13-17 óra között a Vidishopban valamint a stadion főpénztárában (8 és 18 óra között) lehet a belépőt átvenni, valamint regisztrálni. Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy az autóbuszokra csak az ingyenjegy, vagy az előzetes regisztrációkor kapott szelvény birtokában lehet felszállni. A csütörtöki indulásnál – a Munkaügyi Központnál – nem lesz már lehetőségük a regisztrációra, és ennek hiányában nem szállhatnak fel a buszokra. Kérjük a drukkereket, az utazásra jogosító jegyeket, igazolásokat őrizzék meg, mert azokra a „hazaúton” is szükségük lesz.

FONTOS!!!
Akik bérlettel kiváltott jeggyel rendelkeznek, nekik a buszra csak előregisztráció szükséges (információ - Németh Eszter: 06-70-9387311)
Akik 1200 Ft-os áron megvásárolták a belépőt, azoknak a buszköltség 1500 Ft Székesfehérvárról, Mórról pedig 1000 Ft.

More news