SZURKOLÓI

Biztonsági információk az újpesti bajnokira

A rendőrség által vezetett szurkolói konvojba szombaton 15.30-kor lehet becsatlakozni a Budaörsi úti Agip benzinkútnál (M1/M7 közös szakasz). Vendégjegyet a helyszínen már nem tudnak váltani szurkolóink, ezért kérjük, vegyék meg elővételben a belé

A klub által indított buszok 14.30-kor indulnak Székesfehérvárról, a gyülekező 14.15-től lesz. 15.30-kor a Budaörsi úti Agip benzinkútnál (M1/M7 közös szakasz) megállnak a járatok, itt csatlakozhatnak az autóval érkező szurkolók is. A rövid pihenő után, 15.40-kor a BRFK konvojba terelve vezeti a gépjárműveket a Szusza Ferenc Stadionba, melynek kapuit 16.30-kor nyitják.

Fontos információ, hogy a helyszínen nem lesz lehetőség vendégjegyet vásárolni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy elővételben vásárolják meg a belépőket és időben érkezzenek a helyszínre, hogy a beléptetés minél gyorsabban menjen. A kinyomtatott jegy mellett fényképes igazolványt is fel kell mutatniuk a belépésnél, minden személynél ellenőrzik a rendezők a jegyen és az átadott igazolványban szereplő adatokat! A mérkőzés kiemelt kockázatú, így akár a rendőrség is részt vehet a beléptetésben.

Ide kattintva olvashatják a Szusza Ferenc Stadionban érvényben lévő pályarendszabályokat, kérjük, ezeket mindenki tartsa be!

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news