ISKOLALÁTOGATÁS

Az István Király Általános Iskolát látogatták meg játékosaink

Csütörtökön Kalmár Zsolt, Simut Mario és Bognár Petra beszélgetett alsó tagozatos diákokkal rendhagyó osztályfőnöki óra keretében.

Csütörtök reggel a székesfehérvári István Király Általános Iskolában indította a napot férfi csapatunkból Kalmár Zsolt és Simut Mario, valamint női együttesünkből Bognár Petra.

Az iskola tornatermében három alsó tagozatos osztályból közel 100 diák várta játékosainkat, akik kezdésként pályafutásukról és legnagyobb élményeikről beszéltek. Ezt követően következtek a gyerekek kérdései, a fiúk és lányok érdeklődtek a futballistáink kedvenc csapatairól, játékosairól, egykori kedvenc tantárgyaikról, és arról is, hogy mit sportolnának, ha nem labdarúgók lennének.

A jó hangulatú beszélgetés végén a legbátrabbak dekázóbajnokságon vehettek részt, ahol a győztes egy Vidi-sállal lett gazdagabb. A program zárásaként közös csoportkép készült, valamint játékosaink minden érdeklődőnek vidis dedikálókártyát adtak át és aláírásokat osztottak pólókra, tolltartókra és különböző vidis ajándéktárgyakra.

+28 more photos

Author: Óházy Bálint

Photo: fehervarfc.hu

More news