ELLENFÉL-LES

Az elmúlt három meccsen 7 pontot szerző Péccsel találkozunk

Véber György együttese nem kezdte túl jól a szezont, de az utóbbi hetekben magukra találtak, a táblázat kilencedik helyén állnak.

A nyári átigazolási szezonban nem volt túl nagy mozgás a PMFC-nél, de többen érkeztek, mint ahányan távoztak. Elhagyta a csapatot többek között Koller Krisztán (Nyíregyháza), Városi Viktor (Haladás) vagy Zsdrál Miroszláv (Kaposvár), és Pécsre igazolt Vukasin Polekszics ((DVSC-Teva), Frank Richárd (MTK), Heffler Norbert (Paks), Pölöskey Péter (DVSC) és Eke Uzoma (Snadhausen). A vezetőedzői poszton is történt változás, a Márton Gábor, Lőrincz Emil párost Véber György váltotta, aki a tavalyi szezon nagyobb részében (és előtte is) a Mezőkövesdet irányította.

A 2014-2015-ös szezon nem kezdődött túl jól a piros-feketéknek, az első hat meccsükön mindössze három pontot szereztek, győzni egyszer sem tudtak. A rossz sorozat pont a bajnok otthonában szakadt meg, a DVSC-t ugyanis saját pályáján verték 2-0-ra, majd következett egy iksz otthon a Paks ellen, végül az előző fordulóban a Bozsik Stadionban is győztek a Honvéd ellen. Az eddigi 9 bajnokin 11 gólt rúgtak és 14-et kaptak, legeredményesebb játékosaik az egyaránt 2-2 gólos Pölöskey Péter, Mohl Dávid és Kővári Róbert. 

A Magyar Kupában a legjobb 16 között vannak, a Soroksárt (5-0), a SZEOL SC-t (4-1) és a Szászvári SE-t (3-0) verték az előző körökben, a Ligakupában mindkét eddigi meccsüket megnyerték, vezetik az F csoportot.

Legutóbbi bajnokijukon a következő csapat lépett pályára: Polekszics - Nagy, Balogh, Romic, Uzoma - Horváth, Márkvárt, Kővári (Pölöskey), Szatmári, Heffler (Causic) - Frőhlich (Lantos). 

Danijel Romic és Pölöskey Péter biztos, hogy nem játszanak szombaton, a Honvéd elleni bajnokin ugyanis mindkét játékost kiállították.

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news