VIDI II

A Dunaföldvár három ponttal távozott Sóstóról

Második csapatunk 4-2-es vereséget szenvedett. 

NB III, 2023-2024, Autumn Season, Round 9

1 October Sunday

Fehérvár FC II
  • Ambach
  • Csepregi

2-4

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

Dunaföldvár FC
  • Keringer
  • Bartha
  • Rabi
  • Kun

Fehérvár FC II

Gergely Roland - Rétfalvi Zsombor (Gajdóczi Krisztián 73'), Kiss Ádám, Husvéth Ádám, Kiss Marcell (Szabó Bence 61') - Molnár Csaba, Kecskés Máté (Földeák Levente 73') - Csepregi Barnabás, Ambach Arnold (Lehota Viktor Máté 79'), Balogh Máté Zsolt (Futsek Fedor 61') - Cserkuti-Németh Olivér

Dunaföldvár FC

Vukman Donát - Károly Bálint (Rabi Dániel 46'), Horváth Attila, Bartha László, Keringer Ádám (Urbán Péter 55'), Dorogi Renátó Adrián (Ladányi Viktor 55'), Molnár Sándor, Gál Szabolcs, Görög Gergő (Szedmák Roland János 85'), Kun László Dávid, Tóth Máté Zsolt (Ladányi Patrik 55')

Match officials

Papp Ádám

Ország Péter, Tóth Csaba János

NB III-as csapatunk vasárnap délelőtt a Dunaföldvár ellen lépett pályára. A találkozó gyászszünettel kezdődött, a 88 esztendős korában elhunyt egykori Vidi-masszőrre, Molnár Ferencre emlékeztek meg a jelenlévők.

Az első 25 perc kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, az első helyzetet a 27. percben jegyezhettük fel, Tóth Máté tízméteres lövését védte Gergely Roland nagy bravúrral. A 30. percben a komoly NB I-es rutinnal rendelkező Bartha László tekert 11 méterről alig kapu mellé. Két perccel később már nem hibáztak a vendégek, Keringer Ádám vette be közelről a kapunkat (0-1). A 40. percben tovább növelte előnyét a vendég együttes, Bartha László iratkozott fel a gólszerzők közé (0-2). Lélektanilag a legjobbkor, még a szünet előtt sikerült szépítenünk, Cserkuti-Németh Olivér remek beadását fejelte Ambach Arnold nagyszerű mozdulattal a kapuba (1-2).

Sajnos a második félidő elején a szünetben csereként pályára lépő Rabi Dániel vette be a kapunkat (1-3). A folytatásban is a vendégek maradtak aktívabbak és a 60. percben már 1-4 állt az eredményjelzőn, miután Kun László mattolta fiatal kapusunkat. A 2-4-es végeredményt Csepregi Barnabás állította be a 73. minutumban.

Jövő héten vasárnap 15 órától NB III-as csapatunk vármegyei rangadót játszik a Dunaújváros otthonában.

Author: Wéninger Ákos

Photo: fehervarfc.hu

More news