VIDI II

5-1-re nyert a Nagykanizsa Székesfehérváron

Zsinórban negyedik mérkőzését veszítette el a második csapatunk.

Vasárnap délelőtt a jó erőkből álló Nagykanizsa látogatott Székesfehérvárra. Imrik László vezetőedző két NB I-es kerettag - Emil Rockov és Berki Marcell - játékára számíthatott ezúttal.

NB III, 2023-2024, Autumn Season, Round 11

15 October Sunday

Fehérvár FC II
  • Ambach

1-5

Fehérvár FC Edzőközpont Székesfehérvár

FC Nagykanizsa
  • Szilágyi
  • Kondor
  • Kondor
  • Lőrincz
  • Szilágyi

Fehérvár FC II

Emil Rockov - Rétfalvi Zsombor (Gajdóczi Krisztián 64'), Kiss Ádám, Husvéth Ádám, Szabó Bence (Bedics Tamás 46') - Molnár Csaba, Kecskés Máté (Balogh Máté Zsolt 77') - Csepregi Barnabás, Földeák Levente (Ambach Arnold 46'), Berki Marcell (Futsek Fedor 64') - Cserkuti-Németh Olivér

FC Nagykanizsa

Kálovits Henrik - Bence Szilárd, Kovalovszki Máté (Józsa Ádám 77'), Szilágyi Adrián Gábor (Sági Marcell 77'), Szökrönyös Dániel (Horváth Kornél 88'), Kondor Kristóf (Fehér Barnabás László 77'), Szabó Patrik Zsolt, Lőrincz Bence, Szanyi Krisztián, Varga Dominik, Pintér Dániel

Match officials
Juhász Bálint

Juhász Bálint

Nagy Barnabás, Végh Márton

Jól kezdtük a találkozót, az első 20 percben mi birtokoltuk többet a labdát, sőt a 17. percben közel jártunk a vezetés megszerzéséhez is, Csepregi ziccerét azonban bravúrral védte az egykori Vidi-kapus, Kálovits Henrik. A folytatásban átvette a kezdeményezést a vendég együttes és a 22. percben Szilágyi Adrián Gábor az ötös sarkáról elemi erővel bombázott a léc alá, Rockovnak esélye sem volt (0-1). A 36. percben egy szabadrúgást követően a korábban a Vidiben is futballozó Kondor Kristóf fejelt a jobb kapufa segítségével a kapunkba (0-2).

A második félidő elején is a fehérvári fiatalok futballoztak jobban, azonban az 57. percben egy gyors kontra végén ismét Kondor Kristóf volt eredményes (0-3). Néhány perccel később Rockov védett szépen egy ziccert, de a vendégek támadója látványosan elesett a 16-oson belül, a játékvezető pedig nagy meglepetésre büntetőt ítélt, amit Lőrincz Bence értékesített (0-4). A 66. percben a korábban csereként pályára lépő Ambach Arnold lőtt 28 méterről óriási gólt 1-4-re módosítva ezzel az állást.

Ambach Arnold

#40

Ambach Arnold

Midfielder

2023-2024 season

24 Match

6 Goal

1468 Minutes played

Az 1-5-ös végeredményt a 73. percben Szilágyi Adrián Gábor állította be. NB III-as csapatunk jövő héten vasárnap 13 órakor Mohácson lép majd pályára.

Author: Wéninger Ákos

More news