NŐI NB II NYUGATI CSOPORT

A tabellaszomszéd ZTE FC-t fogadjuk vasárnap Sóstón

Vasárnap 12:30-tól rangadót játszik hazai pályán női felnőtt csapatunk az NB II-es bajnokság Nyugati csoportjának 8. fordulójában.

Múlt vasárnap Tatabányán aratott magabiztos sikert női csapatunk a másodosztályú bajnokságban: Németh Noémi duplájával, valamint Szombati Katalin és Simon Fanni góljaival 4-0-ra győztük le ellenfelünket.

Vasárnap 12:30-tól ezúttal hazai rangadó vár fiatal csapatunkra. Ellenfelünk a tabellán eggyel mögöttünk álló ZTE FC lesz - a mieink hat bajnokin 13, a zalaegerszegiek hét meccsen 12 pontot gyűjtöttek eddig, amivel a két csapat 5. és 6. a bajnoki táblázaton. Andorka Péter együttese várhatja jobb formában az összecsapást, hiszen a tatabányai siker előtt hazai pályán a Dunaújváros ellen 4-2-re nyertünk.

A ZTE ezzel szemben két vereség után érkezik, legutóbb a Pápától kaptak ki 3-0-ra, azt megelőzően pedig a listavezető Budaörstől 5-0-ra. A szezonbeli harmadik vereségüket még az első fordulóban szenvedték el, az általunk legyőzött Dunaújvárostól kaptak ki 5-1-re, míg múlt heti ellenfelünket, a Tatabányát ők is magabiztosan, 3-0-ra verték.

A vasárnapi bajnokit klubunk edzőközpontjának négyes pályáján rendezzük meg, a belépés ingyenes, szeretettel várjuk szurkolóinkat! A játékvezető Kovács Fanni lesz, akinek munkáját asszisztensként Risz Domonkos és Kiss Bence segíti majd.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek