VIDI - DVSC

A DVSC ellen is érdemes időben érkezni Sóstóra!

A szombati mérkőzés előtt a mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából a mammográfiai labor kitelepülését is meglátogathatjátok. Emellett gyereksarokkal, TOPdeka-bajnoksággal és a 84/85-ös UEFA-kupa-meneteléshez kapcsolódó kvízzel is várunk benneteket.

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában szombat délután a Debreceni VSC látogat Sóstóra. A 17:15-kor kezdődő összecsapás előtt ismét színes programok várják szurkolóinkat. Kapunyitás: 16:15.

Október hosszú évek óta a mellrák elleni küzdelem hónapja, természetesen klubunk idén is csatlakozott a figyelemfelhívó kampányhoz. Az októberi hazai mérkőzéseinken, a DVSC és a DVTK ellen is rózsaszín kivilágítást kap a Sóstói Stadion, emellett a szombati, DVSC elleni mérkőzés előtt a Mammográfiai Labor kitelepülését is meglátogathatjátok.

Sóstói Stadion

• csocsó, kapura lövés és subsoccer (ülőfoci)
• gyereksarok: színezők és piros-kék arcfestés
• mammográfiai labor kitelepülése
• a TOPDEKA-bajnokság
• 84-85-ös UEFA-kupa-menetelés kvíz
• VidiShop: szerezd be csapatunk mezét!
• Vidi Múzeum: találkozz a legendákkal!

► A mellrák elleni küzdelem hónapja: tanácsadás, tájékoztatás, időpont-egyeztetés

A mellrák elleni küzdelem hónapjának részeként a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Mammográfiás Laborjában és a szervesen hozzá kapcsolódó Mammográfiai Szűrő Állomáson dolgozó szakasszisztensek érkeznek majd a Sóstói Stadionba. Itt szurkolóink a mell-önvizsgálat helyes technikai elsajátításával kapcsolatban, mammográfiás vizsgálatra időpont-egyeztetéssel, valamint az emlővizsgálatokról és betegségekről való tájékoztatásért kereshetik fel őket a gyereksarok mellett.

► TOPDEKA-bajnokság

A szurkolói zónában a DVSC-meccstől kezdve az őszi utolsó hazai, Nyíregyháza elleni bajnokiig, 5 mérkőzésen át versenyezhettek. Gyerekek és felnőttek egyaránt próbára tehetik magukat dekázásban. Minden mérkőzésen a második félidő kezdetéig próbálkozhattok! A legtöbbet dekázók mindkét kategóriában felkerülnek egy táblára a szurkolói zónában, így mindenki láthatja, mennyit kell dekáznia az első pozíciók eléréséhez. A TOPDEKA-bajnokság decemberben, a Nyíregyháza elleni hazai meccsen zárul, az első helyezettek egy-egy vidis ajándékcsomagot nyernek. A játékszabályzat IDE KATTINTVA elérhető, az adatkezelési tájékoztató pedig ITT található.

► 84-85-ös UEFA-kupa-menetelés kvíz

A kvíz-szelvények megtalálhatók lesznek a C- és a D-szektorok alatti gyereksaroknál, az A-szektorok kerengőjén, a VIP Lounge-szinten és a VIP-páholyok emeletén is. Az öt kérdésből álló kvíz-szelvényeket kapunyitástól a második félidő kezdetéig lehet kitölteni és a gyűjtőládákba elhelyezni. Külön kvízzel készültünk a 14 év alatti és a 14 év feletti szurkolóinknak (a 14 év alattiaknál a törvényes képviselő által is kitöltött és aláírt szelvény tekinthető érvényesnek). Mérkőzésenként egy győztest sorsolunk, nyereménye egy a csapat által aláírt selyemsálat is tartalmazó Vidi-ajándékcsomag. A kvíz-játékszabályzat IDE KATTINTVA elérhető, az adatkezelési tájékoztató pedig ITT található.

► Csocsó és subsoccer

A gyereksarokban csocsóban (pörgetés nélkül), subsoccerben (ülőfoci) és kapura lövésben is összemérhetitek tudásotokat

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

A Vidi Múzeum szombaton 14:15-kor nyit és szeretettel vár benneteket! Gyertek és találkozzatok a legendákkal!

VidiShop

Szerezd be csapatunk idei mezét! Keresd ajándékboltunkban a Vidi-mezeket! Klubunk ajándéküzlete a meccs napján 15:15-től tart nyitva a mérkőzés lefújását követő 60 percig.

► Stadionbüfé

A Debrecen elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 500 Ft.

Szerző: Csik Tamás

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek