UTÁNPÓTLÁS

Veretlenül nyert tornát U10-es csapatunk

Az U9-es és U8-as korosztályokban pedig emléktornák zajlottak a hétvégén Sóstón.

Versenyző korosztályaink edzőmérkőzésekkel hangoltak a másfél hét múlva induló bajnokságra. Az U19-esek két csapat ellen is pályára léptek, a Mór ellen 3-1-es vereséget szenvedtek, a szlovák FK Senica korosztályos csapata ellen pedig 4-0-s győzelmet arattak.

A 17 évesek is két meccset játszottak, a Mezőkövesd U19-esei ellen 4-1-re, míg a FK Senica ellen 5-1-re nyertek. „Mindkét mérkőzésen harcosan, jól játszottak a srácok, külön öröm, hogy idősebb ellenfelünk ellen is ilyen arányban nyertünk. A Senica ellen ugyancsak dicséret illeti a srácokat, a mutatott játék alapján megérdemelten győztünk, és a gólkülönbség sem túlzott” – összegzett Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője.

A Vidi U16-osai a hét elején a Csíkszereda ellen szenvedtek 3-0-s vereséget, majd a hétvégén az FK Senica ellen 3-2-re kaptak ki.

U15-ös és U14-es csapatunk egyaránt a DAC korosztályos együttesét fogadta itthon. A 15 évesek 4-1-re győztek, a 14 évesek pedig 3-2-re kikaptak.

Az U13-asok ezen a héten is remekül szerepeltek, nagypályás mérkőzésen 10-0-ra győzték le a KFC Komarno csapatát.

U11-es csapatunk Ausztriába, a Ritzing Tornára utazott vasárnap. A lejátszott hét mérkőzésből ötöt megnyertek és kétszer kikaptak, így a 2. helyen helyen végeztek, Bertók Dániel pedig bekerült a torna válogatottjába.

Veretlenül nyerték meg az U10-esek a siófoki Onhausz Tibor Emléktornát úgy, hogy a lejátszott öt mérkőzésen csapatunk 17 gólt lőtt és csak 3 találatot kapott. A torna gólkirálya ifj. Csucsánszky Zoltán lett. „A nyolc csapat részvételével lezajlott rangos tornát a Siófoki BSE rendezte. Csapatunk egy mérkőzés kivételével minden meccsen meggyőzően, szépen játszott, és mindenki dicséretet érdemel, hiszen igazi csapatként működtünk. Gratulálok a srácoknak!” – értékelt Vadász Imre, az U10-es csapatot kísérő edző.

Az U9-es és az U8-as korosztályoknak szervezett klubunk emléktornákat hétvégén az utánpótlás csarnokban. A Szalmásy Tamás Emléktornán a 9 évesek vettek részt, a vidis gyerekek mellett az MTK, az FTC, a Haladás, az UTE, a Siófok és a Győr korosztályos csapatai szerepeltek. Csapatunk 5 győzelemmel és 2 döntetlennel szerezte meg az elsőséget, és több remek egyéni teljesítmény mellett Tarkó Zétény lett a torna gólkirálya, míg Szulimán Marcell bekerült a torna válogatottjába.

Az U8-as korosztályban az Ispaics Tibor Emléktorna zajlott hétvégén két vidis csapat, valamint az FTC, a Haladás, a Győri ETO, az MTK, az UTE és a Siófok részvételével. Piros csapatunk 6 győzelem és egy vereség mellett a második lett, míg fehér csapatunk két győzelem, két döntetlen és három vereség mellett a negyedik zárta a tornát. A torna gólkirálya Somogyi Tamás lett, a torna válogatottjába Kondás Balassa és Korponai Ábel is bekerült.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek