Gólzáporos győzelemmel zártak az U18-as lányok, tornát nyertek az U8-as fiúk

A hétfői utánpótlás-évzáró előtti hétvégén még több csapatunk is pályára lépett.

Ahogyan arról beszámoltunk, hétfő este ünnepélyes keretek között zárta le az évet a Vidi utánpótlása. A június 10-11-ei hétvégén azonban még több csapatunk is különböző tornákon lépett pályára, a bajnokságot nyerő U18-as lánycsapat pedig hazai pályán fogadta a Mosonmagyaróvár együttesét.

Csrepka Tamás együttese bajnokcsapathoz méltó játékkal, 14-0-ra győzött az utolsó fordulóban, Pécsi Dóra ötször, Trampler Kinga négyszer, Császár Zsófia kétszer, Baksa Bianka, Gimes Georgina és Békefi Enikő egyszer-egyszer volt eredményes.

A fiúk közül az U8-asoknak sikerült legjobban a hétvége, ők Gödöllőn megnyerték a „The Ground Juniális” tornát. Ugyanitt az U7-esek harmadik, az U6-osok negyedik helyen végeztek.

Az U9-es és az U11-es csapat Szombathelyen versenyzett. Az Illés Tornán az U11-esek nyolcadikok lettek, az U9-esek a bronzérmet ünnepelhettek.

Az U10-es és az U15-ös csapat egyaránt kétnapos tornán vett részt. Az U10-esek Horvátországban végeztek ötödik helyen, az U15-ös gárda pedig 24 együttesből szerezte meg az ötödik helyet Újpesten, a Gallini Kupán.

A hétvégén Gyulán az Országos Diákolimpiát ismét a Videoton FC utánpótlás játékosaival felálló székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium csapata nyerte. A 20 csapatos tornán többek között az ETO Akadémia, az Illés Akadémia, a DVTK, a Grosics Akadémia és a Debreceni Olasz Foci Suli játékosait felvonultató iskolák szerepeltek.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek