Vásároljon vidis EL-termékeket csütörtök este!

A Chelsea elleni mérkőzés előtt, alatt és után három helyszínen is megtalálják a VidiShopot a Groupama Arénában.

A csapat remek teljesítményéhez a VidiShop továbbra is igyekszik felnőni, egész ősszel nagy erőkkel készültek az Európa Liga csoportköréhez méltó termékek, melyeket most karácsonyi ajándékként is megvásárolhat szeretteinek, vagy akár saját magának is!

A Chelsea elleni meccs előtt mindhárom Európa Liga-mezünk megvásárolható, ezeknek az ára egységesen 22490 forint. 3490 forintért ezúttal is vásárolhat mérkőzésnapi sálat, illetve EL "L" csoportos szurkolói sálat is ugyancsak 3490 forintért. Természetesen további EL-relikviákat is be lehet szerezni, mint például  tollat, bögrét, kulcstartót, sapkát, pólót, pulóvert vagy akár kabátot is. Ennél tökéletesebb karácsonyi ajándékokkal nem lepheti meg vidis ismerőseit, rokonait!

A mérkőzés helyszínéül szolgáló Groupama Arénában három VidiShopot találhatnak szurkolóink, mindegyik árusítóhely 16:55 órakor nyit, a mérkőzés alatt, valamint a lefújás után is lehet vásárolni. Az érdeklődök a VIP-ben, a C5 tribün feljárójával szemben, valamint a B3-C1 szektor feljárója mellett látogathatják meg a Chelsea ellen nyitva tartó VidiShopokat. 

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molvidi.hu

További hírek