EURÓPA LIGA

Maurizio Sarri: "Akik hat nap alatt három meccset játszottak, pihenni fognak"

A Chelsea menedzsere mellett Ruben Loftus-Cheek vett részt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

A Chelsea FC számára - a továbbjutás szempontjából - már tét nélküli, magyarországi selejtező előtt nemcsak Marko Nikolics és Kovácsik Ádám, de Maurizio Sarri menedzser és a középpályás, Ruben Loftus-Cheek is sajtótájékoztatón vett részt.

A londoniak késő délután érkeztek Magyarországra, edzést pedig még Angliában tartottak, így a Groupama Arénában csak a két érintett jelent meg.

Maurizio Sarri menedzser így nyilatkozott:

"Nem volt könnyű felkészíteni a csapatot erre a találkozóra, mert nehéz célt kitűzni eléjük 5 győztes meccs után. Azt egyelőre nem tudom, hogy fog kinézni a kezdőcsapat, de több fiatalt is hoztunk magunkkal. Annyi biztos, hogy azok, akik nemrég 6 nap alatt 3 találkozón léptek pályára, pihenni fognak. Ők Kepa, Rüdiger, Azpilicueta, Kanté és Hazard. Van 3 sérültünk is, név szerint Kovacic, Cahill és Moses. Az előző, Vidi elleni találkozó nagyon nehéz volt, ellenfelünk intenzíven védekezett, nehézséget jelentett betalálnunk. Holnap talán más típusú mérkőzést fogunk játszani, mert a Vidi küzd a továbbjutásért és jó lenne győzniük ennek érdekében" - fogalmazott Maurizio Sarri.

Ruben Loftus-Cheek szavai:

"Nehéz mérkőzés lesz, de a Chelsea játékosaként csakis az lebeghet a szemünk előtt, hogy győznünk kell. Nem játszhatunk ugyanakkor fölényesen. Mentálisan nem egyszerű felkészülnünk ezekre az összecsapásokra, hiszen nincs igazi tét, de több olyan labdarúgó is lehetőséget fog kapni, akiknek van bizonyítanivalójuk a menedzser irányába" - fogalmazott Ruben Loftus-Cheek.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu