BÉRLET

Vásárold meg tavaszi bérleted!

Január 24-én, 10 órától lehet megvásárolni online és személyesen a VidiShopban a tavaszi szezonra szóló Vidi-bérletet.

Bízunk benne, hogy Te is ott leszel a lelátón, és a helyszínen biztatod majd a Vidit a tavaszi idényben is!

A Székesfehérvár MJV Önkormányzata és a Fehérvár F.C. Kft. közötti új stadionhasználati megállapodás értelmében 2024. január 1-től a Fehérvár FC hazai bajnoki, kupa és nemzetközi mérkőzéseire a jegyértékesítést Székesfehérvár MJV Önkormányzata végzi mind a lelátóra szóló, mind a VIP Lounge és a SkyBox belépők esetében.

Így a 2023/2024-es szezon tavaszi idényétől a város dönt a jegy- és bérletárakról, azok típusairól, értékesítési időszakairól, módjáról. Szurkolóink azonban a tervek szerint a gyakorlatban nem érzékelnek majd sokat a változásokból, hiszen a jegy- és bérletértékesítés a korábban megszokott helyeken (online a Jegymester felületén, személyesen a VidiShopban és egyéb városi értékesítési pontokon) zajlik majd továbbra is, valamint klubunk kommunikációs felületein az eddigiekhez hasonlóan tájékoztatjuk majd ezekről szurkolóinkat. A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel azonban a jövőben a városhoz mint jegyértékesítőhöz fordulhatnak majd az érdeklődők.

A bérletértékesítés január 24-én, szerdán 10 órakor kezdődik.

A 2024-es tavaszi szezonra szóló bérletet online, vagy személyesen a VidiShopban lehet megvásárolni. Klubunk hivatalos ajándékboltja a Sóstói Stadionban hétfőn, szerdán és pénteken 10:00-17:30 között tart nyitva (ebédszünet 13:00-13:30).

Bérletvásárlási időszak:

// A tavaszi bérletet személyesen és online is január 24-én, 10 órától március 10-én éjfélig tudod majd megvásárolni.
// A 2023-as őszi bérlettel rendelkező szurkolóink számára most is elővásárlási lehetőséget biztosít a város a bérletes helyükre. Az elővásárlási időszak február 11-ig tart. Ezen időszak alatt a VidiShopban és online is azokra a helyekre tudsz bérletet vásárolni, amelyeket nem tart fent a város a korábbi bérletesek számára.

A bérletvásárlás előnyei:

// A jegyvásárláshoz képest 20% kedvezmény.
// 10% állandó kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon (más kedvezménnyel nem vonható össze). A kedvezmények a technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.
// Nem kell sorban állnod a pénztáraknál mérkőzések előtt, így gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga mérkőzéseken.

A legfontosabb tudnivalók:

// A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga mérkőzésekre érvényesek.
// Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet.
// Fontos, hogyha a bérletedet személyesen szeretnéd megújítani, akkor a 2023-as őszi szezonbérletedet mindenképp vidd magaddal a VidiShopba!

Bérletárak:

A 2024-es tavaszi idényre szóló VIP-bérlet ára 120 000 Ft, mely 6 mérkőzés megtekintésére nyújt lehetőséget. A bérletek kizárólag személyes, közvetlen értékesítéssel vásárolhatóak meg, internetes felületeken nem lesznek elérhetőek.

A bérletvásárlással kapcsolatosan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. kollégái várják a megkeresést, és minden felmerülő további kérdésre szívesen válaszolnak.

Elérhetőségeik: vip@varosgondnoksag.hu, vagy +36-70-515-87-03. További információért kattints ide!

Gyermekbérletet (14 év alatt) a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani, 5200 forintért. Természetesen a többi szektorba is lehet bérletet vásárolni 14 év alatti gyermekek számára, ám azokban a kedvezményes árat (3. kategóriás szektorokba: 8100 forint, 2. kategóriás szektorokba: 10 750 forint, 1. kategóriás szektorokba: 17 500 forint) kell kifizetni a legfiatalabb Vidi-szurkolóknak szóló bérletekért.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a bérlet ára 1000 Ft, amennyiben nem szeretnének minden mérkőzés előtt külön jegyet vásárolni (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók). Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú bérletet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok egyelőre nem kerülnek megnyitásra. Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport szurkol, akik állva biztatják a csapatot és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Online bérletvásárlás:

Online lehetőségetek van bérletmegújításra és új bérlet vásárlására is!

A Jegymester Kft. online bérletvásárlás vagy megújítás esetén is bérletenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online vásárlásról és regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Az online bérletmegújítás menete egyszerű: regisztráció után a saját fiókban találják majd szurkolóink a bérletmegújítás menüpontot, ahol be kell majd gépelni a 2023-as őszi bérlet vonalkódját, majd ezek után kell a "kosárba" ikonra kattintani.

A bérletet a megújítás vagy vásárlás esetén személyesen tudod átvenni a VidiShopban - az értesítést követően -, nyitvatartási időben (hétfő, szerda és péntek: 10:00-17:30 között). Mérkőzésnapon pedig az 1-es pénztárban lehetséges az átvétel, amely a mérkőzés kezdete előtt 3 órával nyit.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online bérletvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu

Egyéb bérletvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Várunk szeretettel a Sóstói Stadionban!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek