SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Dr. Cser-Palkovics András megvásárolta a tavaszi bérletét

Városunk polgármestere hétfő délután megvásárolta a tavaszi szezonra szóló Vidi-bérletét és tájékoztatta a közvéleményt a jegy- és bérletértékesítéssel kapcsolatos változásokról is. 

Hétfő délután 16 órakor bérletvásárlással egybekötött sajtótájékoztatót tartott dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Sóstói Stadionban található VidiShopban. Az esetményen megtudtuk többek közt azt is, hogy tavasztól kicsit más módszertannal fogja a város működtetni a stadiont, mint az előző esztendőkben. Valamennyi változás a klubbal történő együttműködés alapján valósult meg. Fontos kiemelni, hogy a csapat a jövőben is a Sóstói Stadionban marad, nem csak meccsnapokon, hanem a hétközi edzéseken is (az edzések, ahogyan eddig is, az edzőpályákon zajlanak majd, de a csapat a mérkőzésnapokon használt öltözőket használja majd - szerk.). A stadionban található irodaegységeket pedig ahogy eddig is, a jövőben is piaci alapon bérli a klub a várostól.

Ami megváltozik, az a Vidi Múzeum működtetésének kérdésköre, illetve a Sóstói Stadion azon üzemeltetési része, amely a mérkőzések lebonyolításához kapcsolódik. Arról, hogy pontosan milyen változások lesznek - akár a múzeumot, akár a meccsnapokat érintően - hamarosan be fog számolni majd a város a saját felületein.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, tavasztól a jegyeket és bérleteket az önkormányzat értékesíti a klubbal kötött megállapodás alapján. Polgármester úr elárulta, hogy a bevételek 70%-a marad az önkormányzatnál, 30%-a pedig a klubé lesz. A klub és az önkormányzat közösen tesz meg mindent azért, hogy minél többen vásároljanak tavasszal bérletet vagy meccsjegyet a Vidi hazai találkozóira. Azt is megtudtuk, hogy a bérlet- és jegyárak nem fognak emelkedni, valamint az önkormányzat a teljes jegybevételt a Sóstói Stadion üzemeltetésére fogja fordítani.

A bérletértékesítés szerdán kezdődik, a tavaszi idénybelépőt személyesen a VidiShopban (hétfőn, szerdán és pénteken nyitvatartási időben) és online is meg lehet vásárolni.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek