Utazási és beléptetési információk: rendőrségi felhívás

Szurkolóink a Stefánia úton, az Egressy kereszteződésénél lévő vendégkapun keresztül léphetnek a létesítménybe - javasolt útvonal az autóval, busszal érkezőknek.

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó Magyar Kupa döntőjében a Videoton - Kecskemét labdarúgó mérkőzés május 17.-én 19.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Puskás-stadionban.

Kérjük, hogy a gépkocsikkal, vagy a klub által szervezett autóbusszal érkező vendégszurkolók az M1-M7 közös szakasza 13. KM-nél lévő AGIP benzinkút és Holliday Inn Hotel parkolójában gyülekezzenek 17.00 és 17.30 óra között, innen legkésőbb 17.30 órakor rendőri felvezetéssel utazhatnak a Budaörsi út – Hegyalja út – Erzsébet híd - Rákóczi út – Baross tér - Thököly u. – Stefánia út útvonalon a stadionhoz. A nem szervezett utazást igénybe vevő szurkolóknak is ezt az útvonalat ajánljuk.

Videoton szurkolók a Stefánia úton, az Egressy kereszteződésénél lévő vendégkapun keresztül léphetnek a létesítménybe.

A Stefánia úton korlátozott számban állnak parkolóhelyek rendelkezésre, ezért javasoljuk, hogy a gépkocsival érkezők a Felvonulási téren hagyják gépjárműveiket, ahonnan az Ajtósi Dűrer sor – Stefánia úton kb. 10 perc sétával érkezhetnek a beléptető ponthoz.

A mérkőzés helyszínén már nem lesz lehetőség belépő megváltására, ezért kérjük, hogy a jegyeiket elővételben váltsák meg.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Szerző: Kopa Rajmund

További hírek