Új ügyvezető a Vidi élén

Május 1-től Balogh Attila váltja Tassy Márkot a klub ügyvezetői székében.

Balogh Attila a CD Hungary Zrt.-től érkezett, ahol több mint 10 évig dolgozott a társaság menedzsmentjében vagyonkezelési igazgatóként. Nem ismeretlen környezet számára a Videoton FC, ugyanis tanácsadóként számos projektben segítette eddig is klubunkat. A 38 éves ügyvezető feladata lesz az elmúlt években megkezdődött fejlődés folytatásának biztosítása, az európai kupasorozatokhoz szükséges infrastruktúrafejlesztés, és a szurkolói élményt magasabb szintre emelő stadion-rekonstrukciós program felügyelete. 

- “Komoly kihívásnak tekintem a Vidit. Piacvezető vállalatoknál megszokott, előremutató és nagyszabású célok, valamint rendkívüli, ám a célokhoz mérten reális elvárások jellemzik klubot. A gazdaságilag stabil, szervezetileg átgondolt működés mellett az egyre növekvő szurkolótábor is pozitívan befolyásolt abban, hogy elfogadjam a felkérést” – mondta Balogh Attila, a Videoton FC új ügyvezetője.

Tassy Márk eddigi ügyvezetőnk is rész vett az új vezető kiválasztásában:
- "Nyugodt szívvel elmodhatom: örülök, hogy Attila érkezik a helyemre, nagyon jó kezekben lesz a klub. Kiválóan ismeri a Vidi működését, folytatni tudja majd a megkezdett törekvéseket, és irányításával biztosan sikerül még tovább javítani a klubnál folyó munka színvonalát.

Nagyon örülök, hogy az elmúlt években a Vidi-családhoz tartozhattam, büszke vagyok a klubra, a csapatra és a szurkolókra is, szép időszak áll mögöttem, köszönöm mindenkinek, aki segítette a munkámat. A legnagyobb barátságban, és nagyon nehéz szívvel válok el a klubtól, amelyért természetesen a jövőben is szorítani fogok”.

A klubnál eltöltött 5 év alatt Márk elévülhetetlen érdemeket szerzett a professzionális szervezeti működés kialakításában. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Videoton FC iránti elkötelezettségét, magas színvonalú munkáját és példaértékű hozzáállását, egyúttal sok sikert kívánunk neki jövőbeni feladataihoz!  

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek