RÓLUNK ÍRTÁK

Tóth Balázs és Tobias Christensen is bekerült az nb1.hu álomcsapatába

A szezon végi összegzések egyik elmaradhatatlan része az álomcsapatok megszavazása. Az nb1.hu szerkesztősége is összeállította az NB I-es mezőnyből az idény csapatát, amelybe két Vidi-játékos is bekerült. 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az M4 Sport szerkesztősége is összeállította a legjobban teljesítő játékosokból álló álomcsapatot, amelyben együttesünk kapusa, Tóth Balázs is szerepelt. Ezúttal az nb1.hu szerkesztősége készítette el a 2023/2024-es szezon álomcsapatát, amelyben Tóth Balázs mellett Tobias Christensen is helyet kapott.

A portál így értékelte játékosaink teljesítményét:

Tóth Balázs (Fehérvár FC)

Nem sok kétség férhetett ahhoz, hogy a fehérvári Tóth Balázs lett az idény kapusa az NB1.hu szerkesztőségének szavazatai alapján. Tóth mutatta be a legtöbb védést az NB I legutóbbi szezonjában (124), ráadásul a második legtöbb lövést ő kapta (156). Ugyan nem jött össze a dobogós eredmény a Vidinek, visszatérhetnek a nemzetközi kupaporondra – nem kis érdeme van ebben a magyar válogatott kerettag kapusnak.

Tobias Christensen (Fehérvár FC)

Tobias Christensen kiváló szezont hagyott a háta mögött. A Vidi középpályása 16 kanadai pontot szorgoskodott össze, Kalmár Zsolt kiesése után a fehérvári tengely mindenese volt.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

Forrás: nb1.hu

További hírek