Tóth Balázs és Kleinheisler hazautazott az edzőtáborból

Tóth Balázs tavasszal a Puskás Akadémia csapatához kerülhet kölcsönben, Kleinheisler pedig egy gyulladás miatt kénytelen megszakítani a felkészülést.

Tóth Balázs szerződését klubunk meghosszabbította, tavasszal viszont José Gomes hozzájárulásával a Puskás Akadémia együttesében szerepelhet kölcsönben.

"Magyarországon eddig csak a Vidiben futballoztam, ezért is nagy megtiszteltetés számomra, hogy a klub meghosszabbította a szerződésemet. A tavaszi szezonban a Puskás Akadémia csapatában fogok játszani kölcsönben. Emellett folytatom tovább a tanulmányaimat, és bízom benne, hogy a Vidiből fogok tudni játékosként majd visszavonulni, illetve azt követően is tudom majd valamilyen formában segíteni a klubot" - nyilatkozta honlapunknak Tóth Balázs.

Kleinheisler László egy sajnálatos betegség miatt kell, hogy idő előtt elhagyja a spanyolországi edzőtábort.

"Gyulladásos folyamat alakult ki Scholes szervezetében, emiatt gyulladás-csökkentő terápiát kellett nála elkezdeni, így viszont egyáltalán nem tud részt venni az edzéseken, ezért döntöttünk úgy, hogy jöjjön haza, ahol még újabb kiegészítő vizsgálatokat is elvégzünk. A februári edzőtáborra reményeink szerint már teljesen egészségesen tud elutazni a csapattal együtt" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek