UTÁNPÓTLÁS

Több mint egy tucat gólt lőttek női csapataink – utánpótlás eredmények

Az NB II-es nők és az U18-as lányok mellett U17-eseink is szép győzelmet arattak a hétvégén.

Versenyző korosztályaink mindegyike a Diósgyőr ellen lépett pályára hétvégén az utánpótlás-bajnokságban. Az U19-esek Szekeres Marcell találatával 1-0-ra nyertek Miskolcon, és 3-1-es győzelmüknek köszönhetően az U17-esek is három ponttal zártak, így a tabella második helyére léptek fel. Góljainkat Kojnok Zsolt, Varjas Zoltán és Szabó Bálint szerezték. „A mérkőzés az elmúlt hetihez hasonló mederben zajlott, folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, ami a helyzetekben is megmutatkozott. Ezen a hétvégén azonban a helyzetkihasználásunk sokkal hatékonyabb volt, mint a Kecskemét ellen, így megérdemelten nyertünk” – értékelt Kuttor Attila, U17-es csapatunk vezetőedzője.

Az U16-osok bár Ódor Máté révén már a 8. percben előnyhöz jutottak, a mérkőzés második félidejében a diósgyőriek kétszer is eredményesek voltak, így csapatunk végül 2-1-re kikapott.

Tíz forduló óta tartó veretlenségi sorozata szakad meg U15-ös csapatunknak a piros-fehérek elleni 1-0-s vereség miatt, míg az U14-esek 8-0-ra kaptak ki szombaton. 

NB II-es női csapatunk remek mérkőzésen 5-0-s győzelmet aratott az Atomerőmű SE ellen vasárnap. Góljaink közül kettőt Romanoczki Kármen, egyet-egyet Szehofner Vivien, Császár Zsófia és Szabó Bernadett szerezett.

Az U18-as lányok is gólzáporos győzelmet arattak, 9-3-ra győzték le az MTE 1904 csapatát. Pécsi Dóra, Gimes Georgina Csilla és Szabó Bernadett két gólt rúgott, míg Császár Zsófia, Trampler Kinga és Regőczi Boglárka egy-egy találatot szerzett.

A nem versenyző korosztályok közül a Vidi U8-asai a Vasas által szervezett PékPont Tornán vettek részt a vendéglátók mellett az FTC, az MTK, a Mészöly Focisuli, a III. Kerület és a II. Kerület csapataival. A vidis gyerekek végül a 2. helyet szerezték meg. „Rendkívül erős mezőny gyűlt össze a tornán. Csapatunk a csoportból két győzelemmel és egy döntetlennel csoportelsőként jutott a legjobb négy közé, ahonnan a Ferencvárost legyőzve lépett a döntőbe. Itt sajnos az MTK-tól 3-1-es vereséget szenvedtünk, így a második helyet szereztük meg. A mérkőzéseken nagyon jó mentalitással játszottunk, agresszív letámadásainknak köszönhetően sok esetben már az ellenfél kapujához közel sikerült labdát szereznünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra” – értékelt Gelencsér Tibor, a csapatot kísérő edző. 

U7-eseink is második helyen zártak a hétvégén, ők a Főnix tornán vettek részt az MTK, a PMFC, a Főnix, a Nagykanizsa, a Vác és a Gödöllő csapatával együtt.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek