SZURKOLÓI INFÓ

Telt ház lehet a Vasas - Vidi rangadón!

Több mint 500 jegy már elfogyott a vendégszektorba is, de van még lehetőségük szurkolóinknak az ingyenes belépő kiváltására online és a helyszínen.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában az ősz egyik legnagyobb rangadóját rendezik, a listavezető Vasas fogadja ugyanis második helyen álló csapatunkat. A két együttes között 5 pont a különbség, egy győzelemmel nagyon megközelíthetjük a fővárosi piros-kékeket. (A meccsről érdekes statisztikai cikkeket olvashat ide és ide kattintva!)

A szurkolókat is lázba hozta a rangadó, a hazai szektorok majdnem megteltek és a vendégszektorba is elfogyott már 547 darab jegy (a péntek 18.00 órás adatok szerint), nem túlzás tehát azt mondani, az utóbbi évek egyik legjobban várt idegenbeli Vidi-mérkőzése következik!

Online és a helyszínen is kiválthatják ingyenes belépőiket, utóbbi esetében ne felejtsenek magukkal vinni személyazonosításra alkalmas dokumentumot! 

Ne hagyja ki a rangadót! Szurkoljon élőben a Vidinek!

Amennyiben elkísérné a Vidit Angyalföldre, kattintson ide és olvassa el a mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információkat! Ide kattintva pedig ki is válthatja nulla forintos jegyét!

Az időjárás is kedvez a helyszíni szurkoláshoz, hiszen szombat este nem várható eső Budapesten, a hőmérséklet pedig 10 Celsius-fok körül alakul majd 18.00-20.00 között.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek